Партнер рубрики Політика

Хто йде на вибори на Тернопіллі (оновлюється)

Хто йде на вибори на Тернопіллі (оновлюється)
Вибори 2014. Фото http://vidia.org
Час визначитися зі своїми кандидатами у партійних списках і на мажоритарних округах та подати їх до ЦВК минає у понеділок.

З кандидатами у нардепи від Тернопільщини деякі політичні сили уже визначилися. А дехто — ще у процесі.

Володимир БОЙКО (29 р.), народний депутат України, ВО “Батьківщина”:

Відео дня

- Я на свій округ рекомендував іншу людину — голову Козівської райлнної ради Павла Репелу. Його кандидатуру і розгляне з'їзд ВО “Батьківщина” у неділю, 14 вересня.

 

Петро ЛАНДЯК (53 р.), голова обласної організації партії “Громадянська платформа (Анатолій Гриценко)”:

- У нас партійні списки на вибори практично затверджені — займаю шосте місце. Щодо мажоритарників, то їх у нас на всю Україну тільки 10, адже Анатолій Гриценко встановив високі вимоги до них.

 

Андрій ЛЮБЕЦЬКИЙ (30 р.), громадський активіст:

- Робити вибори екіпажу (ВР) перед тим як Титанік (Україна) зустрінеться з айсбергом (взимку) могли придумати тільки в нас, бо додуматись купити на ці гроші газу навіть після Майдану не дано. Приклад інших політиків, які досі віддають гроші за свої виборчі кампанії, змушує мене відмовитись. Змушений констатувати, що громада не готова обирати тих людей, які чогось досягли працею, а не язиком і вишиванкою на білборді.

 

Віталій СОРОКОЛІТ (54 р.), голова ГС «Рада бізнесу Тернополя»:

- Прямо, буде приймати участь у виборах до ВРУ чи ні, пан Віталій не відповів, хоч ми і запитували.

- Вибори потрібні, бо є надія на зміни на краще. Але це краще само не прийде — його потрібно робити вже зараз, що я і роблю на скільки вистачає сил.

 

Михайло ГОЛОВКО, (31 р.), нардеп, ВО "Свобода":

- Ймовірно так. У суботу буде з'їзд партії, і це питання вирішиться. Буду йти від ВО "Свобода" звичайно, по виборчому округу №164, від якого є депутатом. Стосовно оцінки своїх шансів, то час покаже.

 

Василь ХОМІНЕЦЬ, (40 р.), голова обласної ради:

- Ні, не йду. Є ще багато початих і нереалізованих справ на посаді голови облради. Я ще замало часу на цій роботі, щоб претендувати на іншу. Зараз треба допомагати армії, вирішувати питання соціально-економічного розвитку. Я не прихильник швидкої зміни місць. На кожній роботі треба виправдати сподівання людей, які висунули тебе на конкретну роботу.

 

Михайло АПОСТОЛ, народний депутат:

- Наразі я ще вирішую, йти на вибори чи ні. Якщо упродовж тижня побачу, що туди йде хтось кращий за мене, я тільки йому сприятиму. А якщо свої кандидатури подаватимуть вовки у овечій шкурі, то, звісно, піду я. Від якої політичної сили піду на вибори, ви побачите найближчим часом. Тому, що пишуть про мене в Інтернеті, не варто вірити. Там завжди пишуть багато.

Василь ПАРАЗІНСЬКИЙ, Компартія України:

- Комуністична ідея була, є і буде. І це вам не партії і блоки, які сьогодні є – а завтра немає. Тому так, я йду на вибори, і КПУ йде на вибори. Ми вже дуже активно займаємось виборчим процесом. Особисто я йтиму по списку, а не на мажоритарці.

 

Олексій КАЙДА (43 р), народний депутат:

- Однозначно, що я і далі залишатимусь із тернополянами. Адже вони висловили мені свою довіру та підтримку і вони скажуть, чи я гідно представляв їхні інтереси у Верховній Раді. Є багато починань, а це понад 80 моїх законодавчих ініціатив, і їх необхідно довести до кінця. У ВО "Свобода" я вже понад 21рік, тож зрозуміло, що йтиму від цієї політичної сили. Перевибори цього парламенту – це, перш за все, вимога Революції гідності. І вони є одним із інструментів люстрації, який дозволить очистити Верховну Раду від колишніх поплічників Януковича, агентів Кремля та комуністів, які саботують ухвалення законів щодо протидії російській агресії та проведення люстрації влади. Тому зараз на кожному з нас лежить у десятки разів більша відповідальність за зроблений вибір.

Володимир Стаюра, депутат облради від "Свободи":

 Швидше всього, матиме місце у партійному списку або ж здобуватиме мажоритарний округ. Він зараз — в одному з батальйонів на Сході. Про те, чи й де кандидатом на вибори, як каже чоловік, визначить недільний з'їзд “Свободи”.

Роман ЗАСТАВНИЙ, екс-мер Тернополя:

- Однозначно йду на вибори до Верховної Ради. З командою, з якою разом вже щонайменше 10 років. Яким чином – на окрузі чи у партійному списку - остаточне рішення буде після конференції політсили.


Ігор Побер, нардеп від "Удару":
запевнив, що балотуватимуться до Верховної ради. Деталі обіцяли повідомити після партійної конференції. До речі, рішенням партійного з'їзду, Ігор Побер балотуватиметься за списками блоку П.Порошенка під №67.

- В якому саме форматі підем на вибори – буде відомо в найближчому часі, - запевнив і ударівець  Віталій Максимов. - На рівні вищого керівництва партії наразі проводять перемовини.

Колишні регіонали Орест Муц та Валентин Хоптян повідомили, що досі роздумують не лише над тим, від якої партії варто йти на вибори, але і про сам факт участі у виборчих перегонах. Коли завершать роздуми – наразі не повідомили.

На відміну від вищезгаданих діячів, ще один колишній регіонал Петро Гоч висловився вельми коротко і змістовно – "Ні, на вибори не йду!" – і поклав слухавку.

Наталка МИХНО (41р), письменниця, екс-заступниця глави Тернопільської ОДА:

- У цих виборах не планую брати участі, бо вважаю, що парламент буде мати ту ж якість, що й старий. Виборчу систему не змінили, підходи до роботи не змінили, тому покладати особливих сподівань на нову Верховну Раду не варто.

Я вірю, що зміни будуть. Вірю, що до влади прийдуть нові люди, але це буде трохи пізніше. Зараз я дописую свою книгу “Сила духу”, в котрій багато чого розповім. Після презентації уже думати, що робитиму далі. Однозначно, що буду допомагати молодим творчим людям та громадським активістам.

Ярослав ДЖОДЖИК (54 р), народний депутат трьох скликань:

- Я не буду брати участі у цій виборчій кампанії. Вважаю, що буду більш корисним в роботі над економічним потенціалом області та країни. Я повернувся в бізнес і зараз працюю над відновленням підприємств та їх успішним становленням. Сьогодні є багато молодих і перспективних людей, які зможуть себе реалізувати в політиці.

 

Борис МАШЛЯНКА (37 р.), журналіст:

- Щодо участі у виборах наразі я ще не визначився. Пропозиції були, але поки що я вагаюся.

 

Іван СТОЙКО, народний депутат України:

- Поки не було з'їзду партії і наразі важко говорити, піду я на вибори чи ні. З'їзд планують на вихідні. Якщо буду йти, то у тому ж окрузі, що й у 2012 році. Це 167-й Чортківський округ. Загалом ми йдемо разом з партією "За Україну" і "Народний фронт". Наразі ще не відомо, чи ці сили підуть у Верховну раду спільно із "Блоком Порошенка", чи окремо. Але навіть якщо вони разом не будуть, то пітримуватимуть одне одного.

Степан БАРНА, депутат Тернопільської облради:

- Іду на вибори за списком партії "Блок Петра Порошенка" - під №65. Таке рішення прийняв з'їзд нашої партії в суботу, 13 вересня.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Олександр Башта

    Шановні Друзі ! Шановні Тернополяни !

    Звертаюсь до всіх за порадою та прошу дати коментарі.

    Сприйму всі, як за так і проти.

    До завершення реєстрацїї мажоритарних кандидатів в депутати до врУ залишився один тиждень, 25.09.2014. Встигнути зареєструватись ще можна.

    Як не байдужий Українець та політично активний громадянин, хочу знати Вашу думку, чи варто мені спробувати поборотись ?

    Для себе прийняв таке рішення, що все ж треба, але хочу знати і Вашу думку.

    З повагою, О Башта
  • Opect

    Заставний за час свого мерства тікильки з своїм секретарем все крали і місто призвели до того ще мусор небуло кому вивозити
  • Rey speedway

    Рожі ті самі ....падли
  • Sammer

    ДЕ нові люди до влади?!!! Бідна Україна!...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up