Порошенка просять зробити свято для армії на Покрову

Порошенка просять зробити свято для армії на Покрову
День українського війська повинен відзначатися 14 жовтня – на Покрову Пресвятої Богородиці. З таким зверненням до Петра Порошенка звернулися депутати облради на сесії.

- Саме цього дня ми відзначаємо День українського козацтва та створення УПА, – каже голова облради Василь Хомінець. – Нині українські вояки, можливо, і програють у питаннях оснащеності російським агресорам. Але вони, без сумніву, надзвичайно сильні своїм патріотизмом. І ця сила генетично зав’язана на славних подвигах наших козаків та вояків УПА, які показували безпрецедентні приклади мужності, волі та самопожертви. Логічно, що саме цього дня потрібно вшановувати українське військо.

У тексті звернення, зокрема, йдеться:
“У преамбулі Конституції України вказано, що українська держава спирається «на багатовікову історію українського державотворення» та у ній «здійснене українською нацією право на самовизначення». А в Державному Гімні України є слова «і покажем, що ми браття козацького роду». Ми, депутати Тернопільської обласної ради, вважаємо, що сучасна незалежна Україна є історичним та політичним наступником  визвольного руху та тисячолітньої християнської традиції.  
Враховуючи вищенаведене і висловлюючи волю, настрої та патріотичні почуття громад Тернопільщини, з метою відновлення історичної пам’яті українського народу звертаємося до Вас, пане Президенте України, з проханням видати Указ про відзначення на державному рівні 14 жовтня Дня Українського війська”.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Jörg Harnack

    Патріотизм, дуже добре. Але занадто багато патріотизм робить сліпим і глухим як на

    промивання мізків. Патріотизм означає не тільки сторони, пиття і прославити минуле.

    Патріотизм також означає, що:

    Рукави і почати працювати відразу

    Патріотизм означає скасування соціальної несправедливості в Україні.

    Патріотизм означає скасування корупції в Україні.

    Вечірках, пити, їсти і співали пісні патріотичної добре, але не приносить

    Країна один дюйм вперед.

    Бойові дії для створення робочих місць. Для системи освіти, яка до міжнародного

    Приклад для наслідування. Для визначення цілей податкової системи. Для в

    професійно-технічної освіти системи, орієнтованої в майбутньому. Справедливої соціального страхування. На сучасних

    системи охорони здоров'я, що люди не розділені на три сорти.

    За справедливу заробітну плату.

    Саме тоді в Україні має майбутнє. Традиції є важливим, але майбутнього

    і перш за все майбутнє дітей є набагато більш важливим.

    Оскільки патріотизм використовується як наркотик так перестати думати про людей,

    misconceived патріотизм може блокувати розвитку всієї країни.

    Бореться за сучасного суспільства, рівних людей і соціального забезпечення.

    Потім можна відсвяткувати успіхів. Також з вишиту сорочку і українським прапором.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up