Сім'ї учасників АТО звільнять від сплати компослуг

Сім'ї учасників АТО звільнять від сплати компослуг
У середу, 20 серпня, на черговій сесії Тернопільської міської ради розглянуть 117 питань. Депутати приймуть рішення про звільнення від сплати комунальних послуг учасників АТО та членів їх сімей, внесуть зміни до бюджету, та розглянуть чимало земельних питань.

- Традиційно у серпні – з нагоди дня Незалежності і Дня міста – міська рада відзначає громадян, які своїми здобутками, своїм життям зробили винятковий внесок у розвиток міста, - розповідає Сергій Надал. – Зокрема, визначаються почесні громадяни Тернополя – цей титул символізує надзвичайну форму вираження вдячності громади міста конкретній людині за її діяльність на користь міста. Ми прийняли рішення цього року утриматись від присвоєння цього звання».
На сесії планують внести зміни до бюджету міста, зокрема щодо виділення додаткових коштів на соціальні потреби. Передбачили додатково виділити 113 тис. грн. на потреби освіти для відкриття нових груп у дошкільних навчальних закладах, управлінню культури і мистецтв на утримання та благоустрій парків – 300,0 тис. грн. та 50,0 тис. грн. на придбання паливно-мастильних матеріалів згідно Програми забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону.
Запланували розглянути ще 103 питання земельного характеру. Серед яких 36 – закріплення земельних ділянок під будинками і навколо будинків тернополян, 18 - продовження діючих договорів оренди з підприємцями, 3 – винесення на аукціоні, 9 - закріплення земельних ділянок за ОСББ, 6 – внесення технічних змін до раніше прийнятих рішень і 31 - закріплення земельних ділянок для обслуговування власних виробничих приміщень.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up