У Тернополі уже опрацювали більше 50% бюлетнів на посаду мера - Надал лідирує

У Тернополі уже опрацювали більше 50% бюлетнів на посаду мера - Надал лідирує
Тернопільський міськвиборчком уже порахував більше 50% протоколів на посаду очільника міста. У Сергій Надала близько 60% голосів виборців.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці помічник діючого мера Максим Черкашин:

"З опрацьованих та затверджених 47-ми протоколів ДВК (з 90-та) на посаду міського голови Тернополя маємо наступні результати:
Сергій Надал - 24 967;
Тарас Пастух - 4 293;
Петро Ландяк -2 960"

Відомо, що за Сергій Надала активно проголосували жителі Східного та Сонячного масивів. Найменше ж голосів віддали за нього у Центрі.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (38)
  • a17

    вибір тернополян показав,які вони затуркані! вибравши злодія,брехуна сережу знов-це повний п...!
  • Олег Кубіцький

  • Анонім

    Бачу всі такі мудрі дальше нікуди, а 60% тернополян  - в дзеркало частіше дивитися треба. Може хтось нагадає за попередніх мерів  які зміни на краще відбулися в Тернополі? Одні пустопорожні балачки починаючи з проекту "Оптовий ринок" + аеропорт ... цей хоч і собі і людям ІМХО

    Анонім reply Анонім

    дядя, а ти тоже такий мудрий я бачу, любиш порівнювати з папєрєдніками? рівняючи з попередніми, ти нічим не кращий в плані розвитку мислення і логіки. там у кожного свої можливості були, хтось дороги і тротуари робить, бо має асфальтний завод, хтось будинки нові будує, бо має кар"єри і цеглу, і т.д. прикладів можна навести сотні. чувак рубає капусту на вас - ослах, а ви тут сците кипятком шо він перший хто шось зробив для міста. Хтось бачив якісь тендери чи конкурси яка фірма буде продавати міськраді за МІСЬКИЙ БЮДЖЕТ (наші з вами гроші) ту бруківку і асфальт? чи може то все одна і та ж кантора робить? Парки і ліси в нас путін вирубує, землю під забудову браткам продає і дарить тоже путін?



    но за то же качельку поставив і бруківку в мене в дворі, всьо йду проголосую за нього... тьфу на вас

  • Анонім

    Тут найбільше підходить вислів даний "Чого бідний бо дурний, а чого дурний бо бідний", те саме і про  громаду.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up