Янукович розповів, що не спить ночами через війну на Донбасі

Янукович розповів, що не спить ночами через війну на Донбасі
Втікач дав інтерв'ю російським пропагандистським телеканалам.

Сьогодні в російському телеефірі показали втікача від українського правосуддя Віктора Януковича, який був президентом України і втратив це звання назавжди.

Він учергове запевнив, що сильно переживає через війну на Донбасі. Та настільки, що навіть ночами не спав. Також Янукович розповів, що після втечі хотів повернутися в Україну та очолити протестний рух, проте його відмовили через побоювання за його життя. Про це пише "РИА Новости".

ПРО ПОВЕРНЕННЯ В УКРАЇНУ

Відео дня

"У мене не виходили з голови думки про те, щоб повернутися і очолити спочатку протестний рух. Але всі приходили до однозначної думки про те, що, якщо я повернуся, то вороги зроблять все, щоб мене знищити. Мої соратники були проти, щоб я поїхав в Україну. Події розвивалися стрімко, і я шкодую, що я не зміг цього зробити. Як тільки у мене з'явиться можливість, я повернуся і зроблю все, щоб полегшити життя мешканцям України".

ПРО БЕЗСОННІ НОЧІ

"Я провів дуже багато безсонних ночей. Мені боляче за все те, що відбулося, відбувається зараз в Україні. Не хочу багато говорити, якщо Господь Бог мені збереже життя, якщо Господь Бог дасть мені можливість зробити те, що потрібно сьогодні людям, щоб захистити їхні права, захистити їх від того безчинства і беззаконня, яке є в країні, я зроблю все, що буде в моїх силах".

ПРО ПЕРЕГОВОРИ КИЄВА З БОЙОВИКАМИ

Янукович сказав, що якщо влада України хоче бачити Донбас у своєму складі, то, мовляв, варто припинити "дискримінацію" жителів цього регіону. "Я впевнений, що немає іншого шляху", - наголосив Янукович, відповідаючи на запитання, чи є ще шанс на повноцінні переговори між Києвом, Донбасом і Луганськом. "Припинити війну, припинити ображати жителів Південного Сходу, зняти ці ярлики з людей. Дати гарантії про те, що самоврядування буде достатнім для цих регіонів, щоб захистити свої права. І в цьому процесі повинні брати участь обов'язково європейські країни і Росія", - додав він.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Пономарёв Александр

    Вор
  • Vito

    янукович как политик себя никогда и не начинал

    был уркой им и остался

    хам, опущенный и т.д.

    так себя начинающий не ведет

    это поведение тупого жлоба и морального урода

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up