Смачного

Весна – пора редиски та перших смачних тепличних овочів. Важко втриматися, щоб не приготувати з них ароматний та поживний салат.  

Яблучний штрудель – символ традиційної австрійської кухні, який завоював серця гурманів.  

Хачапурі цілком можна приготувати на пательні. Для цього не треба навіть багато часу.

За цим простим рецептом у вас вийде ідеальний кіш з куркою та грибами. Спробуйте – ви готуватимете його не раз.  

Рогалики з повидлом є добре знайомою стравою для українців. Щоб знову перенестися у дитинство, спробуйте приготувати їх за цим рецептом.  

Приготуйте смачні шоколадні мафіни вдома. Соковиті вишні їх лише доповнять.  

Запечена курка — це класична і смачна страва, яка підходить як для урочистих подій, так і для буднів. Дотримуючись перевірених порад, можна отримати ідеальну смажену курку.  

Спробуйте приготувати шарлотку — такий пиріг із яблуками та карамеллю виходить надзвичайно оксамитовим, кремовим і соковитим.

Банош – традиційна гуцульська страва, яку багато хто любить. Проте не треба їхати до Карпат щоразу, як закортить його скуштувати, адже його приготувати дуже просто.  

Легкий салат з зелені, доповнений насиченим смаком сиру, хамону і хурми – найкраще рішення для вихідних. 

keyboard_arrow_up