Запечена курка — це класична і смачна страва, яка підходить як для урочистих подій, так і для буднів. Дотримуючись перевірених порад, можна отримати ідеальну смажену курку.
Банош – традиційна гуцульська страва, яку багато хто любить. Проте не треба їхати до Карпат щоразу, як закортить його скуштувати, адже його приготувати дуже просто.
Весна – пора редиски та перших смачних тепличних овочів. Важко втриматися, щоб не приготувати з них ароматний та поживний салат.
Яблучний штрудель – символ традиційної австрійської кухні, який завоював серця гурманів.
Хачапурі цілком можна приготувати на пательні. Для цього не треба навіть багато часу.
За цим простим рецептом у вас вийде ідеальний кіш з куркою та грибами. Спробуйте – ви готуватимете його не раз.
Рогалики з повидлом є добре знайомою стравою для українців. Щоб знову перенестися у дитинство, спробуйте приготувати їх за цим рецептом.
Приготуйте смачні шоколадні мафіни вдома. Соковиті вишні їх лише доповнять.
Запечена курка — це класична і смачна страва, яка підходить як для урочистих подій, так і для буднів. Дотримуючись перевірених порад, можна отримати ідеальну смажену курку.
Спробуйте приготувати шарлотку — такий пиріг із яблуками та карамеллю виходить надзвичайно оксамитовим, кремовим і соковитим.
Банош – традиційна гуцульська страва, яку багато хто любить. Проте не треба їхати до Карпат щоразу, як закортить його скуштувати, адже його приготувати дуже просто.
Легкий салат з зелені, доповнений насиченим смаком сиру, хамону і хурми – найкраще рішення для вихідних.