Готуємо стейк масляної риби

Готуємо стейк масляної риби

"20 хвилин" розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв у кафе, барах і ресторанах Тернополя

Мало хто відмовиться поласувати смачною рибкою, навіть якщо віддає перевагу м’ясу. Особливим смаком вирізняється масляна риба. Вона, будучи відмінною стравою для тих, хто худне, сумісна з будь-яким дієтичним харчуванням. Стейк масляної риби з овочами-гриль можна замовити у ресторані „А”, що належить до готельно-розважального комплексу „Алігатор”.

Previous Next


— За якістю масляна риба нагадує палтуса, що відрізняється хорошим смаком і жирністю, — розповідає кухар Наталія Дмитришин. — Окрім того, її біле і щільне м’ясо має приємний смак і ніжну консистенцію.

Відео дня

Масляна риба корисна сердечникам, а також тим, у кого нестача білка в організмі. Корисно їсти цю рибу при крихкості судин. Ненасичені жири, які мають властивості омолодження клітин організму, допоможуть довше зберегти здоровий вигляд шкіри, нігтів і волосся. Тож користь масляної риби очевидна.

Насамперед кухар готує продукти до теплової обробки: овочі нарізає і маринує у суміші прянощів, рибу розморожує, теж натирає прянощами, сіллю та олією. Поки масляна маринується, Наталія обсмажує овочі на грилі. 
— Окрім стейка масляної з овочами, популярними у наших відвідувачів є шашлик з риби, стейк з лосося із соусом тартар і карп під вершковим соусом, — каже співрозмовниця. — Також мають попит тріска в овочевому соте і карпачо з лосося. 

Що стосується пісного меню, то у закладі можуть запропонувати кілька таких страв на бізнес-ланчі.
— Наприклад, вінегрет, овочевий крем-суп, пісний борщ, картопляні зрази з грибами, млинці з бананом, — перелічує кухар.

Наступний етап — запікання масляної у параконвектоматі. На це йде майже 20 хвилин.
Коли дівчина виймає деко зі стейком із диво-пічки, ніжний рибний аромат заповнює кухню. Наталія викладає стейк та овочі на тарілку, прикрашає страву скибками лимона, зеленню кропу і помідором чері. І задоволено усміхається. Я поділяю її радість — рибка і справді вдалася.
 

Скільки чого треба:


125 г стейка масляної риби, 25 г моркви, 25 г цибулі, 25 г помідора-чері, 15 г лимона, 10 г олії, суміш прянощів для овочів і риби, кріп, сіль.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up