ТОП-5 рецептів лимонадів від "20 хвилин"

ТОП-5 рецептів лимонадів від "20 хвилин"

Оригінальні лимонади можна приготувати з сезонних фруктів, наприклад, з аличі. Смакує лимонад також і з кавуна. 

Класичний лимонад готують, звісно, з лимонів. А ще оригінальний смак напою дадуть лайм чи апельсин, імбир, кориця і  навіть алое. Професіонали кажуть, що навчитися готувати лимонад легко.

Огірково-базиліковий лимонад

Інгредієнти:

1 невеликий огірок,

Відео дня

1-2 гілочки базиліка,

1/4 лимона,

2 ч. л. цукру,

50-70 г газованої води,

3 кружечки лайму,

лід.

Приготування:

Нарізаємо кружечками лайм і огірок, дрібно кришимо базилік. Листочки базиліка покласти в келих. Підготовлений сироп з цукру, столової ложки води та лимонного соку додати до базиліку. Огірок дрібно нарізати та відтиснути сік. Туди ж кладемо три шматочки лайму. Наприкінці додати кубики льоду та газовану воду. Прикрасити келих базиліком і огірком.

 

М’ятно-лаймовий лимонад

Інгредієнти:

1 лайм,

1 л води,

0, 5 пучка свіжої м’яти,

Лід - за бажанням

Цукор - за смаком

Приготування:

Сік лайма вичавити, змішати в блендері з м'ятою і цукром. Розбавити суміш водою і додати лід.

 

Кавуновий лимонад з базиліком

Інгредієнти:

Кавун (м'якоть) - 8 скл.

Базилік (листя) - кілька гілочок.

Цукор - 0, 75 скл.

Вода - 1 скл.

Лимонний сік - 0, 5 скл.

Приготування: Змішати воду і цукор, зварити сироп. Зняти з вогню і додати базилік. Залишити охолонути на годину., а після цього процідити в окремий посуд. Подрібнити кавун в блендері і процідити через сито відразу в графин. Додати сік лимона і сироп. Охолодити і додати лід.

 

Ананасовий лимонад

Інгредієнти:

Вода - 0, 5 л.

Цукровий сироп - 60 г.

Ананаси консервовані - 1 б.

Свіжа м'ята - за смаком

Лимон - 1 шт.

Приготування: Закип'ятити воду, влити цукровий сироп, покласти цедру лимона, перемішати. Зняти з вогню і процідити через сито. Вичавити сік з лимона і додати в лимонад.

Сік від ананаса і нарізані фрукти додати в напій. Остудити і при подачі прикрасити м'ятою.

 

Лимонад з алое

Інгредієнти:

300 г готового напою Aloe Vera; 80 г огіркового сиропу; 50 г лимонного соку; газована мінеральна вода і лід.

Приготування: змішати напій Aloe Vera, огірковий сиром та лимонний сік. Отриману суміш засипаємо кубиками льоду та заливаємо мінеральною водою. Подавати можна із тонко нарізаними огірками.

А про те, які лимонади готують в тернопільських закладах, читайте тут.

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up