Де у Тернополі зайнятись спортом

Де у Тернополі зайнятись спортом
Сайт te.20minut.ua пропонує огляд спортивних комплексів та фітнес-центрів Тернополя

 Жіночий фітнес-клуб “Фіт леді”

Пропонує унікальну пропозицію, що поєднує аеробіку та спеціально створені для жінок гідравлічні тренажери. Ця методика підвищує спалювання калорій, значно зменшує біль у м’язах після тренувань та запобігає збільшенню їх об’єму. Тренери розроблять для Вас індивідуальну програму занять з урахуванням мети, яку Ви переслідуєте: схуднути, підкачати м’язи чи просто підтримати загальний тонус.

Завдяки такому видові фітнесу підвищується життєва енергія організму, поліпшується настрій та самопочуття. Враховуючи потреби сучасних жінок, фітнес-клуб “Фіт леді” втілив найкращі принципи роботи фітнес-залів: клуб відвідують жінки, об’єднані метою мати гарний вигляд і чудове самопочуття.

Створене спеціально для представниць слабкої статі, неважке у використанні обладнання, невимушена атмосфера, набір вправ, які дають реальні результати, проведення занять у будь-який зручний для Вас час – все це дарує наш фітнес-клуб.

Відео дня

Тож зробіть свій перший крок до красивого і привабливого тіла – завітайте у “Фіт леді”, що знаходиться у м. Тернопіль, вул. Шептицького, 2.

Додаткова інформація на сайті www.fitlady.com.ua та за телефоном 098 25 35 505.

Previous Next

 Фітнес-клуб "Energy"

 Адреса: Л.Українки, 4 (ресторан "Рандеву") 4 поверх
 Запис на тренування: 097 720 59 01

 Фішки спортклубу: Найпопулярніші в світі і єдині в Тернополі напрями фітнесу -
Jumping (фітнес на батутах), Tabata (інтервальне тренування), Fly yoga (йога в гамаках), а також найкращі ціни в місті.
Сайтwww.ENERGYter.com
Напрями діяльності:

  1. Тренажерний зал
  2. Аеробіка
  3. Пілатес
  4. Фітнес
  5. Jumping
  6. Tabata
  7. Йога
  8. Йога в гамаках(у повітрі)
  9. Гімнастика для вагітних
  10. Стриппластика
  11. Танець живота
  12.  Дитячі класи: йога, танці, фітнес.

Previous Next

 Спортивно танцювальний  центр "Fitness House"

Сайт: fitness-house.com.ua

Адреси: Бам: Стуса 9(за маг."Фуршет" 3-й пов.)

             Центр: Пирогова 2А (над"Chicken HUT")

тел.423020; 0973513677

Фішка: Постійно діючі знижки та різноманітні акції. Цікаві майстер класи та навчальні семінари.

Профільні, професійні тренери. Чисті, просторі зали. Сучасна вентиляційна система. Роздягальня з персональними шафками. Душові. Індивідуальний підхід. Сесійні програми по схудненню. Персональні класи з найкращими, досвідченими інструкторами .

Великий спектр тренувань для дорослих та дітей: фітнес з використанням різноманітного обладнання, бодіфлекс, зумба-фітнес, ушу, силові класи, йога, пілатес, сучасні, східні та бальні танці.

Сертифікований дієтолог. Сауна-бочка, масажні послуги. Приємна, дружня атмосфера.                                            

30  ЛИСТОПАДА В 11.00  УНІКАЛЬНА МОЖЛИВІСТЬ ЗУСТРІТИСЬ НАВЧИТИСЬ І ПОТРЕНУВАТИСЬ ІЗ САМОЮ АНІТОЮ ЛУЦЕНКО                                                                                          В програмі семінару:   
● Лекція «Їж та худни. Все про ефективне харчування»
● Лекція «Як заставити себе тренуватись»
● Тренування з Анітою Луценко та Юлією Богдан
● Блок «Запитання – Відповідь»

Вартість: 380,00 грн. або 340,00 грн. (-10%) – при залученні іншої особи до участі в семінарі (не члена клубу Fitness House). Тривалість: 4 год. 30 хв. (без урахування перерви на чай, каву та легкий перекус).

Previous Next

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Diana Diana

    мені подобається нова мода - заняття спортом
  • Анонім

    чогось Алігатор обминули - там і тренажерний, і фітнес, і басейн, і сауна - це все входить в одну ціну. Колись займався рукопашкою там. Зараз ходжу на Стуса, але не у Fitness House, а в Gym200 - зал дійсно великий, все дуже подобається і ціни досить нормальні. Колись пробував ходити у Fitness House на Острозького, але то не для мене ці "дикі танці")

    Якщо вже і робити статтю "Де у Тернополі зайнятись спортом", то мабуть вже треба згадати і басейни, і гірськолижну школу (для дітей), і байдарочників на озері, і тренажерні зали, і різні бійцівські клуби. Таке враження, що фітнес це весь спорт)))

    З Файного міста reply Анонім

    Згадані вами заклади,відмовились)
  • Терлецька Надя

    Не надто широкий огляд. Я ходжу у фітнес клуб Energy. Спочатку ходила туди на йогу для вагітних, тепер на заняття з Табати. Всім дуже задоволена. Тренер Ліля професіонал своєї справи. Готує на кожне заняття різну програму, щоб заняття були комплексними і цікавими. Під час тренувань чуйна і уважна до всіх, до кожного знайде індивідуальний підхід. Рекомендую! =)

    З Файного міста reply Терлецька Надя

    Решта клубів соромляться напевне))
  • Анонім

    Хожу на пілатес у  Fitness House. Дуже задоволена! Велике спасибі тренеру  Олі!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up