До річниці футбольного клубу "Чемпіон" проведуть дитячий турнір

До річниці футбольного клубу "Чемпіон" проведуть дитячий турнір

Дитячий турнір з футболу "Champion Select Cup" відбудеться у Тернополі 30 вересня, 1 та 2 жовтня.

Змагання організовує дитячо-юнацький футбольний клуб "Чемпіон". У гості до "Чемпіонів" приїдуть чимало команд Києва, Вінниці, Хмельницького, Львова, Івано-Франківська та інших міст.

- Турнір ми організовуємо до першої річниці створення клубу "Чемпіон", - каже виконавчий директор клубу Дмитро Андрієшин. – У Тернополі кілька місяців тому ми уже організовували змагання, які пройшли успішно. До нашої річниці вирішили теж організувати змагання, але цього разу вони вже будуть масштабнішими за попередні.

За словами Дмитра Андрієшина, у Тернополі змагатимуться двадцять команд у двох вікових категоріях – 7 та 8 років.

Відео дня

- Матчі будуть проходити на майданчиках зі штучним покриттям економічного університету, - додає чоловік. – Керівництво навчального закладу пішло нам назустріч, тож діти одночасно зможуть грати на двох площадках, що значно спростить проведення змагань.

Один матч на турнірі "Champion Select Cup" триватиме 25 хвилин. По завершенні змагань команди отримають чимало призів від організаторів та партнерів свята. До слова, допомогли в організації міська рада та обласна федерація футболу.

- Плануємо розпочати змагання 30 числа у післяобідню пору, - каже Дмитро Андрієшин. – А у суботу та неділю дітки гратимуть, починаючи з 10 ранку. Тож всі бажаючі зможуть відвідати наш турнір та повболівати за юних "Чемпіонів".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up