ФК "Тернополю" у першій столиці забили чотири рази

ФК "Тернополю" у першій столиці забили чотири рази
Капітан "Тернополя" Ігор Курило забив перший м'яч команди у новому сезоні

Матч першого туру між харківським "Геліосом" та ФК "Тернопіль" завершився поразкою тернополян з рахунком 4:1.

Поєдинок пройшов у Харкові на домашній арені "Геліоса" – "Сонячний" 24 липня. І хоча матч великого інтересу з боку місцевої публіки не викликав, але події на полі розвивалися доволі непередбачувано.

Нагадаємо, що за підсумками минулого сезону Першої ліги ФК "Тернопіль" повинен був покинути дивізіон та вилетіти у Другу лігу. Однак у зв'язку зі зняттям команд та розширенням ліги "муніципалів" залишили серед числа учасників Першої ліги. У міжсезоння у ФК "Тернопіль" відбулася справжня кадрова революція. Найперше офіційно головним тренером команди став Іван Марущак, який запросив у "Тернопіль" чимало нових футболістів. Натомість з кількома старожилами клубу – попрощалися.

На новачків клубу тренерський штаб покладав великі сподівання. Перед матчем футболісти "Тернополя" теж висловлювали надію на хороший результат, адже провели плідну підготовку до сезону. Однак, з першим іспитом у сезоні "Тернопіль" не впорався. Так у Харкові господарі поля відкрили рахунок у середині першого тайму. Допоміг "Геліосу" оборонець "Тернополя" Юрій Соколовський. Він зрізав м'яч у власні ворота після подачі з кутового.

Відео дня

Відігратися тернополянам вдалося лише у середині другого тайму. До слова, "Геліос" уже грав у меншості після вилучення з поля Комарницького. Автором першого голу сезону для ФК "Тернопіль" став новий капітан команди Ігор Курило.

- Забитий гол надав нашій команді впевненості, - каже головний тренер "Тернополя" Іван Марущак. – Ми повірили, що зможемо забити ще і врешті виграти. Пішли усіма силами у атаку, але з емоціями не впоралися. У підсумку пропустили ще тричі.

Два рази харківська команда упіймала гостей з Тернополя на контратаці. А на доданих до основного часу хвилинах господарі ще й реалізували пенальті. Крім цього ФК "Тернопіль" теж отримав вилучення. Степан Клекот заробив другу жовту картку та покинув поле достроково.

- Ми не сподівалися на такий результат, - додає тренер тернополян. – Але це лише початок сезону. Усі наші думки уже зосереджені на наступній домашній грі у якій намагатимемось реабілітуватися за цю поразку.

Додамо, що у другому турі футбольний клуб "Тернопіль" зіграє домашній поєдинок проти чернівецької "Буковини". Матч відбудеться на Тернопільському міському стадіоні 31 липня. Початок гри о 18:00.

ДОВІДКА

Турнірна таблиця чемпіонату Першої ліги після стартового туру:

1. "Геліос" (Харків) – 3 очки, 2. "Десна" (Чернігів) – 3, 3. ФК "Полтава" – 3., 4. "Іллічівець" (Маріуполь) – 3, 5. "Оболонь-Бровар" (Київ) – 3, 6. "Верес" (Рівне) – 3., 7. "Нафтовик-Укрнафта (Охтирка) – 1, 8. "Суми" – 1., 9. "Авангард" (Краматорськ) – 1., 10. "Арсенал-Київ" – 1., 11. "Черкаський Дніпро" (Черкаси) – 1, 12. "Колос" (Ковалівка) – 1., 13. "Інгулець" (Петрове) – 0, 14. "Гірник-Спорт" (Комсомольськ) – 0, 15. "Скала" (Стрий) – 0, 16. "Буковина" (Чернівці) – 0, 17. "Миколаїв" – 0, 18. ФК "Тернопіль" – 0.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up