Кубок Східної Європи з аквабайку стартує у Тернополі


Кубок Східної Європи з аквабайку стартує у Тернополі
З 28 до 30 серпня на тернопільському ставі в черговий раз пройдуть змагання з аквабайку. Крім Кубка Східної Європи це буде і другий етап чемпіонату України.

Власне, змагальна частина розпочнеться з 10.00 29 числа. А у перший день змагань учасники лише прибувають до місця майбутніх змагань та реєструються до участі. Ті, хто прибули у Тернопіль раніше мали змогу спуститись на воду та випробувати свої аквабайки безпосередньо перед стартом Кубка.

Previous Next

Наразі організатори не беруться сказати точну кількість учасників майбутніх змагань серед аквабайкерів, адже спортсмени з різних куточків України продовжують прибувати до ставу. Відомо лише, що змагатись до Тернополя завітають не лише українці, але й закордонні гості.

Відео дня

До слова, церемонія відкриття Кубка Східної Європи з аквабайку розпочнеться на набережній ставу о 18.00. Закриватимуть його та нагородять учасників 30

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up