На Тернопільському Ставі пройде Чемпіонат України з каное

На Тернопільському Ставі пройде Чемпіонат України з каное
Чемпіонат України серед студентів в рамках Універсіади відбудеться 21-24 травня в Тернополі на Ставі.

Місце проведення: веслувальний канал Тернополя.
Програма Чемпіонату:

Четвер, 21 травня - реєстрація учасників.

П'ятниця, 22 травня - перший етап змагань (9:00 - 16:00).

Субота, 23 травння - продовження змагань, урочисте відкриття та нагородження переможців першого етапу  (9:00 - 16:00).

Неділя, 24 травня - другий етап змагань (9:00 - 14:00), закриття та нагородження переможців (14:00)

Тернопіль представлятимуть спортсмени ТНЕУ та ТНПУ. У змаганнях приймуть участь призери Чемпіонату Європи  Ельнур Ахадов та Денис Коваленко, а також лідер національної олімпійської збірної команди України Світлана Римкевич.
Очікують приїзд представників Європейської асоціації каное та Міжнародної федерації каное для підписання довготривалих угод про проведення Чемпіонатів Європи та світу з веслування на байдарках і каное серед юнаків та молоді до 23 років та студентських міжнародних чемпіонатів.

Також гостями змагань стануть Президент Федерації каное України Сергій Чернишов (м. Одеса), Віце-Президент Федерації каное України Володимир Милян (м.Львів) та Віктор Кузяк (м. Тернопіль), а також Генеральний Секретар ФКУ Оксана Чередниченко  (м. Київ).

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up