У Тернополі відбудеться чемпіонаті Європи з аквабайку

У Тернополі відбудеться чемпіонаті Європи з аквабайку

Чоловіки, жінки і навіть діти візьмуть участь у чемпіонаті Східної Європи з аквабайку, який відбудеться на Тернопільському ставі 23-24 серпня цього року. Загалом, як кажуть організатори дійства, спортсменів буде більше 30. Тернополяни, які мають бажання, також можуть спробувати себе у цьому турнірі.

Як розповідає перший віце-президент Української федерації аквабайкінгу Вадим Коровицький, цьогорічні змагання є ювілейними, тому що на Тернопільському ставі їх проводять вже вп’яте.

Більше 30 учасників з Литви, Естонії, Польщі, Німеччини, Росії та України спробують себе у цьому кубку, - каже пан Коровицький. - Учасниками будуть як чоловіки, так і жінки. Зокрема, представниць прекрасної статті буде аж шість. Більше того, учасниками наших змагань є навіть п’ятеро дітей, віком від 7 до 12 років.

За словами організаторів, змагання триватимуть два дні, а саме 23 та 24 серпня. На озері будуть кругові гонки, тобто по замкнутому колі з перешкодами, та гонки слалом - це коли спортсмен один проїжджає разово трасу на час.

Відео дня

Ми маємо велику надію, що в слаломі візьмуть участь і тернополяни, - наголошує Вадим Коровицький. - Насправді ми підготували багато сюрпризів тернополянам.

Організатори навіть для тернополян підготували спеціальний аквабайк. Однак, для того, аби взяти участь у гонці міщанам необхідно заздалегідь зареєструватися у організаторів та пройти відбір.

Загалом, як каже представник федерації, змагання стартують о 12.00 і будуть тривати до 17.00. Однак, найбільш насичена програма буде на День Незалежності України, тобто 24 серпня, проте вона розпочнеться на годину раніше об 11.00.

Нагадаймо, що 28 серпня на Тернопільському ставі відбудеться чемпіонат Світу з водно – моторного спорту, який також проходить не вперше у нашому місті.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up