На велосипеді на роботу приїхало аж двоє депутатів

На велосипеді на роботу приїхало аж двоє депутатів

Акція-заїзд "Депутати на велосипедах" відбулась біля входу у Тернопільську міську раду в рамках Європейського Тижня Мобільності. Щоправда до акції долучилось лише кілька посадовців.

В рамках міжнародної акції вулицями міста на двох колесах проїхались заступник міського голови Леонід Бицюра, депутат міської ради Вікторія Шараскіна, депутат обласної ради Олександр Башта, організатор акції та ще кілька посадовців міськради. В Тернополі така велоакція з депутатами проводиться вперше.

- Велосипед мій, але на ньому їжджу нечасто, - зізнався Леонід Бицюра. - Але тепер я краще розумію велосипедистів та проблеми, з якими вони стикаються.  Наприклад, поки їхав на роботу, на мене кинулися дві собаки в парку, але все завершилось добре. Поки що думаю, чи пересідати на велосипед частіше.

Відео дня

Закликав приїхати на велосипедах на роботу і міський голова Сергій Надал на виконкомі 21 вересня. Проте сам очільник міста не зміг приєднатись до акції, оскільки перебуває у відрядженні.

Вікторія Шараскіна, яка єдиною з депутатів міськради приїхала на велосипеді, каже, що це її щоденний спосіб пересування.
 
- Мій велосипед є тримісним - обладнані додаткові сидіння для дітей спереду та ззаду, яких я часто вожу в садочок та школу. Принаймні, поки не зіпсувалась погода. Мені пощастило, бо я живу в Кутківцях, з’їжджаю в парк і їду по набережній по велодоріжці. А от на дорогах в Тернополі їздити не ризикую, бо, якщо щось станеться, велосипедист завжди неправий, - каже пані Вікторія.

Маршрут велозаїзду пролягав через вулиці Руську, Богдана Хмельницького, Соломії Крушельницької.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Я, як автомобіліст проти веселопедистів на шляхах.

    Анонім reply Анонім

    дивуюсь бикоті на дорогах, яка надто близько проїжджає повз велосипедиста. І таких багато.

    ... reply Анонім

    бо ви самі вині. потрібно їхати не збоку, а посеред дороги. зайняли свою полосу і шуруйте

    Lordan Julia reply ...

    Яку свою полосу?Ви правила читали? Це жахливо, що такі як ви щоденно виїзджають на дорогу і "займають свою полосу"

    Анонім reply Анонім

    Я, як пішохід, як автомобіліст та як велосипедист, "за" думаючих велосипедистів на автошляхах. Але краще, якщо на цих автошляхах будуть спеціально створені смуги для руху велосипедистів.
  • Анонім

    Міська рада для депутатів не є місцем роботи. Депутатами місцевих рад вони є на громадських засадах. А місця їх роботи - там де вони працюють за отримання заробітної плати.
  • Anonim

    А от якби ці собаки покусали б Бицюру і йому б ще довелося сиворотку від сказу шукати, ще б ближче зрозумів проблеми, з якими можуть стикатися прості громадяни. Ну і під час поїздки велосипедом ніхто не відміняв велосипедний шолом...
  • Тлумацький Іван

    Поїдьте в Світ подивіться там акцій ніяких не потрібно робити.  Тільки в нас всі на крузаках і ренджах на роботу по 1 км їздять
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату Від читача 17:19 У квітневому топі вакансій на Тернопільщині - водій, продавець, кухар, швачка, медсестра, лікар 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва 12:05 Куди піти, що подивитися у Тернополі 17-21 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up