Тернопілля може втратити футбольну "Ниву"…


Тернопілля може втратити футбольну "Ниву"…
Усі футболісти тернопільської "Ниви" отримали статус вільних агентів та шукають нові клуби
Футбольна тернопільська "Нива" уже найближчим часом ризикує припинити існування та знятися з чемпіонату Першої ліги.

Всерйоз про проблеми футбольного клубу почали говорити ще осінню, коли через брак фінансування "Нива" не зуміла виїхати на матч до Харкова. Перше півріччя футбольного чемпіонату команда таки завершила, але дограти сезон до кінця, схоже, не судилося.

- Нам вдалося дограти першу частину сезону лише завдяки зусиллям нашого президента Степана Рубая та директора клубу Павла Білика, - каже виконуючий обов'язки головного тренера "Ниви" Петро Бадло. – Вони вкладали власні кошти, щоб команда збереглася. Втім, вони не є безпосередньо власниками клубу і усі документи належать зовсім іншим людям. А вони в свою чергу жодного фінансування команді не надають. Тож нещодавно "Ниву" розпустили…

Усі гравці та працівники "Ниви" 2 лютого отримали статуси вільних агентів, розірвавши контракти із клубом. Відтак, тепер футболісти шукатимуть собі нові місця роботи. Уже відомо, що Ростислав Волошинович та Ігор Озарків перебувають у тренувальному таборі ужгородської "Говерли". А воротар Єгор Попович та захиснк Роман Гудак проходять оглядини у ФК "Полтава".

Відео дня

- Наразі ми розглядаємо можливості створення нової команди у Тернополі, - додає Петро Бадло. – Хочемо розпочати із Другої ліги і у майбутньому повернутися до Першої. Я гадаю, що якби цей проект вдалося втілити у життя, то більшість гравців повернулися б у команду.

Нагадаємо, що після першої частини сезону тернопільська "Нива" посідає останнє місце у турнірній таблиці Першої ліги, набравши лише 10 очок.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Тих горе-футболістів вже давно розігнати треба
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up