Голосуйте за кращі весільні фото

Голосуйте за кращі весільні фото
Прийом фотографій на конкурс "Весілля по-тернопільськи" завершується 30 липня.

Тож із 1 до 10 серпня на сайті 20minut.ua триватиме голосування за краще фото. А 11 серпня відбудеться нагородження переможців у весільному салоні "Кароліна".

На три пари, фото яких наберуть найбільше голосів, чекають цікаві призи від готельно-розважального комплексу "Алігатор" та весільного салону "Кароліна", розповідає керівник відділу промо Тернопільської філії Медіа Корпорації RIA Наталія Гевко.

-         Так, за перше місце подружжя отримає пакет "Весільний", - каже вона. - Вас чекає доба казкового відпочинку в двокімнатному номері "Люкс" готелю "Алігатор". А також унікальний масаж-пілінг для обох молодят тривалістю до 60 хвилин. Проводять його у турецькій лазні „хаммам” аквапарку.

Відео дня

Пара, яка посяде друге місце, у подарунок отримає на добу номер "Напівлюкс" та день водних розваг в аквапарку "Лімпопо". Там є три басейни, п’ять водних гірок довжиною від трьох до 32 метрів, дві водні атракціони довжиною 82 та 160 м, а ще гідромасажі та зона джакузі. Бронзові призери отримають день розваг в аквапарку "Лімпопо".

Окрім того, подарунки для переможців фото-конкурсу підготував і весільний
салон "Кароліна". Головною метою їхнього партнерства є допомогти парам відчути себе найкрасивішими і найщасливішими.
- Конкурс організували для того, щоб подарувати парам-переможцям відчуття справжнього медового місяця, - каже Наталія Гевко. - Це здійснять завдяки чудовим подарункам, які надає весільний салон "Кароліна". Родзинкою цих призів є те, що всі три пари-призери отримають одне свято, але незабутні для кожного спогади. Усім молодятам подарують незабутню поїздку лімузином, який є невід'ємним атрибутом весілля. В автомобілі пара знайде повністю укомплектований бар, що допоможе відсвяткувати перемогу яскраво. Доповнять торжество вишуканий фуршет із шампанським, цукерками та фруктами, який молодята матимуть під час романтичної прогулянки на теплоході Тернопільським ставом. А професійна фотосесія допоможе продовжити свято, запам'ятати його на все подружнє життя та похвалитися своїми досягненнями дітям і внукам.

Утім, найголовніший подарунок, який отримають закохані пари, — це сюрприз, який готує для них весільний спонсор. Тож хай це залишається таємницею як для конкурсантів, так і для наших читачів, до визначення переможців.

Голосуй Тут!!!http://te.20minut.ua/Vesillya_po_ternopilski/gholosujte-za-krashi-vesil-ni-foto-10408876.html

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 На два дні перекриють рух транспорту на вул. Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up