Він і Вона: Ідеальний вік для одруження

Він і Вона: Ідеальний вік для одруження
Хвилювання щодо свого статусу неодруженого громадянина виникає у людей певного віку. Найчастіше це ті, кому уже майже 30. Хоча шлюби, які уклали у 30-35 років, за статистикою - найміцніші.

З іншої сторони у віці 30-35 років одружуються рідше. Вони більше роздумують над цим рішенням. І часто додають до свого досвіду ряд короткочасних стосунків.


- Є три періоди для одруження, - вважає 29-річний Святослав. - Це до студентського життя, під час нього, і після нього. Найкраще, коли це відбувається під час або одразу після здобуття освіти. Це найвдаліший час. У цей період хоча б варто знайти обранця, якщо не створити сім’ю. Бо потім робота, кар’єра, і одруження важко вписати в графік. А ще стаєш більш розсудливий і перебірливий.


Існує думка, що якщо до 30-ти ніхто з людиною не одружився, щось з нею не так. Особливо це стосується дівчат. Тим більше, медицина каже, що першу дитину потрібно народити до 30 років. А от хлопцям-холостякам пізніше стає важче розпрощатись зі своїми звичками самотнього життя.

Відео дня
>
- Та все це не можна віднести до всіх, - каже 25-річна Ірина. - Лікарі кажуть, що головне, щоб жінку була здорова, тоді вона й за 30 народить здорову дитину. А хлопець зміниться, якщо зустріне ту, яка йому підходить для спільного життя. Це все стереотипи - хоч підтверджені, але відносні.


Проблема пізнього одруження в тому, що без стосунків до 30 сидить і чекає свого обранця мало людей. Мова як про фізичний план ,так і про емоційний. І перебираючи так довго,  може не залишитись з кого вибирати.


- Стосунки, одруження, сім’я тримає людину в певних рамках, дає поштовх, - розповідає 27-річний Олександр. - Якщо цього нема, людина може легковажніше ставитись до свого здоров’я, до репутації. Також травми від попередніх невдалих стосунків залишать свій відбиток. Ну і останнє, що найбільше відштовхує - кількість партнерів у ліжку. Адже коли нема серйозних стосунків, багато людей задовольняються стосунками на декілька ночей.

Коментар експерта

Антоніна Богачук, психолог:

- Оптимальний вік для вступу у шлюб - поняття відносне, у кожної людини такий вік свій. Він залежить від багатьох факторів - цінностей людини, виховання, життєвих обставин, психологічної та соціальної готовності, матеріального стану. Ранній і пізній шлюб мають свої мінуси, але ці поняття залежать від індивідуальних особливостей людини, комусь і в 22 роки рано вступати у шлюб через неготовність до подружнього життя. Стереотипи щодо того коли хлопець і дівчина мають вступати у шлюб були і будуть, це вже ваша справа як реагувати на такі речі.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    После 30-ти - это уже БУ. В стране под названием Украина привыкли пользоваться БУшным, в том числе и ... супругой.
  • Anonymous

    бред
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up