Він і Вона: Що таке іскра в стосунках?

Він і Вона: Що таке іскра в стосунках?
Бувають люди, які не витримують спокійних та мирних стосунків. Вони створюють конфлікти за власним підставним сценарієм. Або ж шукають партнера, який апріорі приноситиме в їх життя проблеми.

Людина, яка не готова до тривалих стосунків, прагне адреналіну. Ось як пояснюють симпатію до недоступних претендентів і повне ігнорування прихильників психологи. Часто саме емоції від переживань, яких не вистачає любителям драм, плутають і з тою так званою іскрою для початку серйозних стосунків.

- Коли переживають, що хлопець не дзвонить, не виконує обіцянок, чи відкладає зустріч — ось це ті емоції, яких так прагне багато дівчат, - говорить 23-річний Андрій. - А потім називають ці емоції іскрою, щоб виправдати своє бажання адреналіну. Є дівчата, які безперестанку закохуються у зайнятих хлопців, в той час як біля них багато вільних прихильників. Знову ж таким потрібні емоції, не стосунки.

А бувають винятки із правил, коли таких недоступних людей, які не хочуть стосунків, вдається покорити. І в більшості випадків після цього інтререс зникає.

Відео дня
> - Я довго добивалась хлопця, у якого була дівчина, - розповідає 25-річна Аліна. - Спершу він зі мною тільки розважався. А після довгого періоду часу заявив мені, що залишив свою дівчину. Спершу я була на піку свого щастя. А потім інтерес до хлопця поступово падав. І я незабаром кинула його.

Любителі драм часто згоджуються на стосунки з спокійними партнерами. Але без розпалу емоцій їм важко.

- Я часто вигадую таємного прихильника, щоб мій хлопець мене ревнував, - розповідає 24-річна Вікторія. - Без сварок стосунки нецікаві. Це потрібно, це є своєрідною перезагрузкою системи.

Справжня іскра у стосунках з"являється від хорошого ставлення партнера. У тому випадку, якщо це ставлення проявляє людина, яка імпонує і з якою можна реалізовувати певні плани. Тому називати іскрою симпатію, яка з"явилась невідомо через що, помилково.

Коментар експерта

Антоніна Богачук, психолог:

- Часто бажання мати недоступного партнера пояснюється "інстинктом мисливця". На відмуну від справжніх почуттів і бажань, це відчуття швидко проходить. Стається це тоді, коли об'єкт нашого бажання стає ближчим до нас. Трапляються випадки, коли людина підсвідомо боїться близьких стосунків, тому обирає недоступний об'єкт бажань і отримує насолоду від того, що мріє про нього.

Теорія "забороненого плоду" може мати і позитивні сторони, адже всім відомо, що тимчасова розлука загострює почуття і робить довгоочікувану зустріч особливо приємною.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up