Він і Вона: Секс відновлює нервові клітини

Він і Вона: Секс відновлює нервові клітини

Регулярний секс суттєво впливає на здоров’я. Він покращує роботу мозку, а також відновлює нейрони. Чим частіше ним займатись, тим більше користі для організму.

Вчені спростували на дослідах твердження, що нервові клітини не відновлюються. У деяких частинах мозку це відбувається. Стимуляторами є фізична активність та секс. Окрім того, заняття сексом покращує нюх, зменшує ризик хвороб серця, покращує імунітет.

Також під час сексу виділяються ендорфіни, які пом’якшують відчуття болю. Для жінок, які займаються сексом без презервативів, значно зменшуються депресивні стани. У спермі містяться гормони та речовини, які практично виконують роль антидепресантів, стверджують фахівці.

Секс є корисною вправою для корекції фігури. Під час енергійного сексу людина спалює 200 калорій. Це те саме, що займатися на біговій доріжці 15 хвилин. Пульс піднімається з 70 до 150, коли ви займаєтеся сексом. Це так само, як у атлета, який біжить на змаганнях. Секс збільшує виробництво тестостерону, що зміцнює кістки та м’язи.

Відео дня

Вчені також дослідили, що вплив сексу залежить від його частоти. Так, один раз на тиждень рівносильно фітнес-вправі. Уже два рази в тиждень занять сексом покращить імунітет. Щоб покращити роботу серця, потрібно збільшити частоту хоча б до триразового сексу. Щоб секс позначився на світосприйнятті, потрібно займатись ним п’ять разів. А вже шестиразовий секс сприятиме роботі мозку та відновленні нейронів. І семиразовий секс покращує настрій. Регулярний секс значно знижує рівень занепокоєння через вироблення ендорфінів.

Коментар експерта

Антоніна Богачук, психолог:

- Якщо людина схильна до частих випадкових статевих стосунків, то швидше за все у неї проблеми із самотністю,і в такий спосіб вона шукає порятунок, замість того, щоб знайти реальне вирішення проблеми. Однією із причин проблем із самотністю може бути страх перед постійними тривалими стосунками, тому перш за все потрібно розібратися у собі, адже такий спосіб вирішення ситуації може призвести до негативних наслідків.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Лісок

    Секс! Чи, існує взагалі, таке слово.... Хто! Його, придумав видумав!? Для! Чого.... Я! З дитинства, по цікавості, з подружкою, вперше подивилися, порно сайт..... Знаєте! Справді, є таке слово! Як. Лжепророки.... Лженауки.... Це! Погані, слова.... Злі! Недобрі.... Залежність, від сексу!? 🤔🤨😐😑😶🙄😏 Хм! І, хто таке, придумав!? Від, чого саме, залежність..... Яка, вона!? Як, це, виглядає..... Думаю! Немає, такого слова, як залежність.... Секс, лікує!? Хм, ну хто, як знає... Проте! Безліч, чого іншого, лікує і набагато краще! І, більше..... Кажуть! Секс, це Насолода, розрядка....Але! Незнаю.... Де, правда.... Істина! В, чому, заключається.... Чесно! Це, глибокі, теми.... Які! Треба, вивчати, знати й знайти... Досліджувати! Треба..... Бо! Справді, неможливо вірити, всім сайтам, всій інформації та людям.... Бо! Всі, різні.... Різна! Природа.... Наприклад! Думаю, зараз, треба молодь вчити! Що, таке справжнє кохання, любов.... Довготерпеливість! Як, справді, кохають один одного..... Дбають! Піклуються.... Правда! Нехватає.... Такого! Руху, навчання... Чи! Просто, напросто.... Ось! Як, молодь мішається на незнаю, як навіть сказати... Пудрить! Голову.... Вішає! Лапшу.... Правда!? Багато, неясно.... Такого! Дивного... Хм! Секс! Секс.... Така! Тема...
    Бай....
    💕
  • Експерт

    Мені дуже соромно, що є дол**йоби, які в це вірять. Якщо ви пишете лженаучну хєрню - будьте добрі, вкажіть тих "вчених". "Вчені довели" - які бл*ть вчені? Імена прізвища є? Не кожен "вчений" дійсно авторитетний. Є купа шарлатанів зі званням докторів наук. "Окрім того, заняття сексом покращує нюх, зменшує ризик хвороб серця, покращує імунітет." - пізд*ож. Тут навіть розжовувать не має сенсу. Скажу лиш те, що що репродуктивна функція може вплинути на ваш психо-соматичний стан, але ніяк не на антитіла чи укріплення якого-небудь епікарду чи мезокарду.

    Частий коітус шкодить уже вашому репродуктивному здоров'ю. Це не критично, але чоловіку, щоб відовити нормальну кількість здорових спематозоїдів, доведеться почекати 4 - 7 днів.

    Світосприйняття... Ну якщо ви нічорта не розумієте у фізіології - це пів біди. Але писати про абстрактні речі то взагалі позор.

    "Регулярний секс значно знижує рівень занепокоєння через вироблення ендорфінів." - в будь-якй незрозумілій ситуації пишіть "ендорфіни". На*уй ті терміни і перелік нейромедіаторі - норадреналіну, соматропіну, вазопресин, адреналін, дофамін. Можна ж написати ендорфіни - той термін, який реальний лікар ніколи не вживатиме.

    Коментра "експета" мене добив взагалі. Який на*єр психолог експерт? Психологія - не наука. Якби ви запитали це в психіатра - ви б ах*рєлі від точності формування і пояснення. Змиріться з тим, що психологія - лженаука.

    До речі, стосовно відео. Їх твердження про 30 хвилин сексу рушиться не тільки реальною медичною практикою і дослідженнями, а і еволюційними доказами. Дуже мало хребетних наземних представників мають розкіш на більш ніж 4 хвилини коітуса. Це повязано з захистом власного життя від ворогів і потребю швидкої передачі генетичного матеріалу. Чим довший цей процес - тим більше шансів зриву і переривання нормального розмноження.

    Хоча б уже з реальними спеціалістами спілкуйтеся, а не читайте ідіотизм на "ответах майл.ру".

    V reply Експерт

    Заздриш?

    кобра reply V

    Не заздрить а толкові речі говорить

    Петро Білецький reply кобра

    Та заспокойтель ви. Це вони так стимулюють попит на баб. Їм взагалі пох. на здоровя, бидло думаю максимум на день-два вперед
  • Петро Білецький

    СРАМОТА

    кобра reply Петро Білецький

    100%
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up