Він і вона: як виглядає Місіс та Містер Ідеал

Він і вона: як виглядає Місіс та Містер Ідеал
Із приходом весни у тренажерних залах збільшилась кількість клієнтів. Зацікавлення протилежної статі найпершого рівня виникає завдяки зовнішньому вигляду. А ще хороший вигляд автоматично викликає впевненість в собі.

За статистикою, колір волосся дівчини не грає ролі для хлопців. Найбільше, що їм потрібно - стрункі та довгі ноги. А ще ціниться серед хлопців плоский живіт.

- Який би дивовижний характер не мала дівчина, якщо вона повна, ніколи не заведу стосунки, - розповідає 27-річний тернополянин Олег. - Мені це неприємно. Якщо дівчина схильна до повноти, то це її обов’язок сидіти на дієтах і посилено займатись спортом. Хлопці, які кажуть, що їм подобаються пишечки - брешуть. Вони просто змирились, бо не можуть знайти стрункої дівчини.

На що ще звертають увагу хлопці, так це на чистоту обличчя. І здавалося б на таку дрібницю, як нігті.

- Прищі та чорні цятки на обличчі, різні інші знаки - це мені дуже не подобається, - каже 25-річний тернополянин Святослав. - І завжди кидаються в очі нігті. Люблю дівчат з гарним манікюром. Але якщо вже його нема, то хоч щоб нігті були акуратними.

А ще хлопці люблять довге доглянуте волосся. А ще виділяються чіткі кольори очей.
- Ми ж також в якійсь мірі підсвідомо обираємо майбутню матір своїх дітей, - каже 26-річний тернополянин Ігор. - А довге пишне волосся асоціюється із здоров’ям дівчини. Та й це просто гарно виглядає. Чіткий яскравий природній колір очей - це також плюс.

Неважливий сам колір, головне, щоб він був чіткий. А це також показник здоров’я. Тільки не потрібно компенсувати це лінзами.

Для дівчат вважається зовнішність хлопця не настільки важливою. Але насправді не звертають уваги на вигляд хлопця лише ті дівчата, які самі за собою не слідкують. Важливі частини тіла для дівчат - це зріст, плечі, сідниці, очі.

- Хоча вважається, що хлопцям припустимо мати зайві кілограми, мене це дуже відштовхує, - говорить 24-річна тернополянка Світлана. - Яка різниця, хлопець ти чи дівчина - треба бути у формі. Риси обличчя не настільки важливі, як статура. Високий широкоплечий хлопець автоматично викликатиме інтерес.

Фаворитами серед дівчат чомусь залишаються брюнети. Темне волосся та легка неголеність - ось що приваблює представниць прекрасної статі.

- Який би хлопець хороший не був, завжди будеш мріяти - а якби він був би високим брюнетом, - каже 25-річна тернополянка Юлія. - Хоча якщо він не успішний в своєму ділі, то жодна зовнішність не допоможе.

За зовнішністю також можна розпізнати рівень сексуальності та поведінку в ліжку. Вона у партнерів має бути приблизно на однаковому рівні.

Коментар експерта
Антоніна Богачук, психолог:
- Часто саме зовнішність допомагає привернути увагу, особливо серед великої кількості людей. Утримати увагу та зацікавленість ви можете своїм спілкуванням, інтелектом, різносторонністю та цікавими рисами характеру. Але для того, щоб мати можливість це все застосувати, треба привернути увагу зовнішністю.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up