Яку еротичну білизну полюбляють тернополянки

Яку еротичну білизну полюбляють тернополянки
Загадковою принцесою, фатальною красунею, медсестрою, суворою начальницею може стати кожна жінка, незалежно від віку та професії. Великий асортимент еротичної, або секс-білизни допоможе перевтілитись у будь-який образ.

Хтось сприймає таку білизну, як необхідний аксесуар у гардеробі, який допомагає освіжити стосунки. Адже, як стверджують сексологи, повністю оголене тіло, яким би досконалим воно не було, швидко перестає бути джерелом виникнення сексуальних бажань. Секс повинен сприйматись як таїнство любові, а не рутинне заняття.
Не бачила таких дірявих колгот

Деякі люди вважають еротичну білизну недоречною. Хтось не розуміє чи просто соромиться її одягати. Тернополянка Вікторія розповіла кумедну історію з цього приводу.

– Якось приїхала у гості до подружки, а в гостях у неї була ще одна її знайома, – каже вона. –  Та збиралась на побачення до коханого. До кого саме і куди іде, я не цікавилась – це не моя справа. Так от, на вулиці мороз, падає сніг. Ця знайома, назвемо її Іриною, одягнула розкішну, закриту строгу чорну сукню. А колготки – у сіточку. Я ще пожартувала, кажу їй: „Слухай, ти, може б, ще якісь колготки з начосом одягнула під ту сіточку, а то все відморозиш”. Вона посміялась. Заходимо в кімнату, а моя подружка каже: „А покажи, яке воно знизу?”.

Відео дня

«Думаю: що знизу? А та піднімає сукню, і я торопію. Я ще таких дірявих колгот не бачила – повністю відсутня матня. Думаю, хоч би зашила її і як так можна подерти? І тут до мене доходить, що та дірка — спеціальна. Я такого не вдягнула б», – цитуємо дослівно.

Як пояснює психолог Юлія Корж, дехто просто вважає таку булизну проявом вульгарності. Але це далеко не так. Адже кожен може вибрати собі вбрання, орієнтуючись на власний естетичний смак. Головна відмінність еротичної білизни від простої, повсякденної – це те, що її носять замість одягу, створюючи романтичний настрій і у того, хто її носить, і у того, для кого її одягнули.

– Оголена жінка менше збуджує чоловіка, ніж жінка, одягнена у сексуальну білизну. Такий наряд нічого не приховує, але разом з тим, змушує чоловічу фантазію активно працювати, – каже пані Юлія. – Чоловіки теж, одягаючи щось нестандартне, «вводять» і себе, і жінку в новий образ.

Ми відвідали у Тернополі кілька магазинів спідньої білизни і поцікавились, що найбільше приваблює городян і яку еротичну білизну вони обирають.

Наліпки на груди

У магазині білизни «Амелі» можна знайти велике різноманіття інтимного вбрання – пеньюари, еротичні костюми, мереживні комбінезони і корсети. І це далеко не все. Продавець-консультант Тетяна Мацюпа радить ретельно підходити до вибору білизни. Не варто себе стримувати, каже вона. Навпаки, потрібно максимально проявляти свою індивідуальність та фантазію.

– У нас є серія польської еротичної білизни. Тут і нічні сорочки, і халатики, і костюми, і трусики – усе, що душа забажає. – Жінка може підібрати вбрання залежно від своїх уподобань. Для доповнення образу маємо панчохи, підв’язки на ноги з мереживними вставками. Кольорова гама і тканини - також різні. Тут кожен може вибирати те, що йому до вподоби.

Еротична білизна здебільшого напіврозора чи зовсім прозора. Її виготовляють з нейлону, шкіри, сіточки чи навіть латексу. Стилі еротичної білизни можуть бути різними, проте є одна спільна особливість – вона лише злегка прикриває тіло, може мати вирізи на інтимних місцях.
Цікавим варіантом звабливого вбрання є червоний костюм, прикрашений лебединим пухом. Він складається зі спіднички та верху, який прикриває нижню частину грудей. Дуже нестандартний варіант: стрінги, мереживні рукавички та наліпки на соски. Але такий образ – для більш розкутих панянок. Скромнішим варіантом може бути просто гарна, вишукана білизна, прикрашена камінцями, із прозорими чи напівпрозорими бюстгальтерами, трусиками.

У магазині «Амелі» представлений багатий вибір якісної вітчизняної ( Anabel Arto ), білоруської ( Milavitsa), французької ( Alize) та італійської білизни. Висока якість тканини, ідеальне пошиття, дотримання останніх модних тенденцій приваблюють покупців, додає пані Тетяна. Найчастіше тернополяни приходять за такою білизною перед святами – Днем Валентина, Новим роком, 8 Березня, річницями весілля тощо. В основному інтимний одяг купують жінки, щоб зробити приємне своїм коханим. Буває, що чоловік із жінкою разом приходять. А таке, щоб чоловік сам купував еротичну білизну, трапляється вкрай рідко.

Що стосується цінової політики, то тут також великий вибір. Еротичний комбінезон коштує у магазині «Амелі» в середньому 315-380 грн, комплекти з пеньюари і трусиків – 420-430 грн, еротичні костюми – від 480 грн. За нестандрне поєднання рукавичок, трусиків і накладок для грудей треба буде віддати 225 грн.

Купують перед святами

Найчастіше еротичну білизну все ж обирають перед святами, – щоб зробити приємний подарунок та освіжити почуття. Часто дівчата, які збираються на дівич-вечір чи готують до першої шлюбної ночі, приходять за особливим вбранням, розповідає директор магазину «Ажур» Ольга Музика.

Тернопільські дівчата, за словами співрозмовниці, є справжніми диктаторами моди. Вони сміливі та люблять експериментувати, цінують вишуканість та неповторність.

Пані Ольга демонструє останню новинку цього року – боді чорного кольору. Мереживний матеріал прикриває нижню інтимну зону та нижню частину грудей. Доповнити образ допоможе маска на очі, яка є у комплекті.

У секс-білизні обов’язковий акцент - на тонесенькі лямки, акуратні мініатюрні застібки. Разом із прозорим чи напівпрозорим бюстгальтером жінка може купити доволі відверті стрінги, а ще панчохи та пояс для них. Часто саме пояс є додатковим сексуальним аксесуаром, без якого спокусливий образ є незавершеним.

Ті, хто полюбляє комфорт і практичність в усьому, можуть вибрати для себе мереживні еротичні шортики. Крім відвертого вбрання, в «Ажурі» також можна підібрати боді класичного чорного та білого кольору.

– Якщо жінка скромна, вона комфортно почуватиметься у білому боді, що допоможе їй створити ніжний, витончений образ, – каже вона. – Серед наших покупців є жінки з різними поглядами. Хтось готовий експериментувати, хтось тільки починає. Тому вкрай важливий індивідуальний підхід до кожної пані чи панянки, продавцеві треба бути з клієнтом на одній хвилі, щоб допомогти йому у виборі.

Кокетливі натури, які люблять демонструвати свою сексуальність, обирають еротичні костюми. Один із варіантів – бюстгальтер із переплетенням на грудній клітці. До комплекту входять спідничка або стрінги з вишуканим поясом.

Від чорного до червоного

Спочатку еротичною білизною вважали вбрання чорного кольору. Однак із часом кольорова палітра стала ширшою. Якщо орієнтуватись на модні тенденції 2016 року, то на піку популярності – червоний колір. Ольга Музика показує дизайнерську новинку – червоний бюстгальтер, відверті стрінги і вишуканий пояс для панчіх.

Для літньої колекції характерний білий колір – ніжності, жіночності, цнотливості.

Усі деталі комплектів у магазині «Ажур» можна  придбати окремо, що дає можливість створити ідеальний еротичний образ. Тож можна максимально вдало підібрати розмір як верху, так і низу. Також у магазині представлена секс-лінія і з минулорічної колекції, яка не втратила своєї актуальності. Знижки на цей товар – 30%. Щоб створити довершений образ, тут треба буде витратити від 630 до 2000 грн. Щоб порадувати своїх клієнтів, «Ажур» постійно готує для них цікаві акції та пропонує шалені знижки на весь товар.

Практичності ніхто не відміняв

На відміну від жіночої еротичної білизни, чоловіча лінія представлена не так широко. Зокрема минулого року в магазині продавали прозорі стрінги для чоловіків.

– Їх купували на подарунок своїм коханим, навіть хлопці, які професійно займаються танцями, приходили за ними, – додає директор. – Наразі з еротичної чоловічої білизни є хіба що напівпрозорі „боксери” з яскравою гумкою. Їх вартість зі знижкою – орієнтовно 300 гривень. Решта чоловічого асортименту – це бавовняні „боксери” або сімейні труси.

На питання, хто частіше приходить за еротичною білизною, керівник магазину «Ажур» відповідає не задумуючись - жінки. Звісно, є ті, хто може підібрати еротичний гардероб для коханої без проблем. Щоб не помилитись із розміром і стилем моделі, у крамниці чоловікам пропонують придбати подарункові сертифікати. Маючи його, жінка може самостійно вибрати те, що забажає.

Трохи скромніший асортимент еротичної білизни представлений у відділі білизни у Центральному універмазі. Як розповідає продавець-консультант Зінаїда Петрика, поняття еротичності у кожного своє.

– Для одних – це суцільне мереживо, для інших – майже прозорий мереживний комбінезон із вирізами в інтимних місцях, а для когось – більш практична білизна, прикрашена камінцями чи мереживом, говорить вона. – У нас є продукція як італійського і французького, так і вітчизняного виробника. «Жасмін», «Марія» та інші – гарні українські моделі, які доступні за ціною і водночас якісні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    цю авторку щось на еротику тягне як не масаж то білизна ... найкраще еротика відпочинок
  • Діонісій

    написала Наталія, дуже симпатична дівчина !!!

    якби в єротичній білизні її фото боло, то булоб дуже класно !!!
  • Анонім

    Весна надворі. 20minut на еротику потягнуло. Недивно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up