Партнер рубрики Події

На конкурс "Білі і пухнасті": Пушок

На конкурс "Білі і пухнасті": Пушок
Альона Баланова:

- Ось вам ще один Пушок:) Але зазвичай він частіше відзивається на кличку "на!".
Для моєї сім’ї це найдорожча істота, тому все найкраще - для нього. Дідусь його вигулює, бабуся годує, мама розчісує, а я виконую не найкращу роботу по догляду за ним, але це не важливо:)
Тому, розумієте, він у нас, як-то кажуть, балуваний: свіжу рибку подавай, травички нарви, вигуляй, погратися не забудь! Наше спільне з ним життя почалося з мого дня народження - маєш тобі подарунок! Пам’ятаю як сьогодні: маленьке, на долоньці, з величезним бантиком на шиї!!! Закохалась! Так і живемо в любові :)
Пуха, як і всі коти, любить поспати у найвіддаленіших місцях квартири. Тому дуже часто доводиться добре похвилюватися, поки його знайдеш. Взагалі він не любить зайвої уваги і ласки, все в міру, він сам собі це бере, коли йому треба. Вольовий. Дуже відкрито демонструє нам свій настрій, тому, якщо з ним не пограєшся, то він буде бігати за ногами, і все-таки доведеться погратися :)
Харчується дуже здорово: їсть вівсяну кашу з паштетом, рибу, кукурудзу, картопельку з сардинами, п’є молоко (рідко). Важить наш Пушок 8 кг! Більше любить побути наодинці в спокої, ніж у компанії. Але коли хтось їсть, то він також сидить на стільчику за столом. Так би мовити, жебрає. Ти з ним ділишся, а він понюхає, потріпає лапками і піде геть!!!


Любить гуляти, тому постійно нявчить біля дверей, щоб його випустили. Але вигулюємо його на повідку. Прекрасно розуміє свою провину, коли до нього говориш, він відповідає: "Мяу" :)

Відео дня
>

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    такий нічого собі пушок на 8 кіло
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up