Як допомогти при переломі ключиці


Як допомогти при переломі ключиці
Під час відпочинку, чи у поході людина травмувала руку і отримала перелом ключиці. Потерпілого потрібно завезти у лікарню. Як правильно зафіксувати руку за допомогою косинок так, щоб потерпілого можна було транспортувати? Відповіді на ці та інші запитання дивіться у новому відео нашого проекту "Врятуй мене!".

Експерт нашого проекту - доктор медичних наук, професор Арсен Гудима та його помічник - студент медуніверситету Ігор Майовецький у цьому відео розказують та показують, що потрібно робити при переломі ключиці. Зокрема, в якому положені потрібно підтримувати руку, як можна використати косинку для підв'язування руки. Також дізнаєтесь, як правильно зафіксувати косинки, щоб потерпілому було зручно при транспортуванні. 
Нагадаємо, проект “Врятуй мене” газета “20 хвилин” розпочала спільно з тернопільським медуніверситетом. Відтепер на сайті 20minut.ua двічі на тиждень ми публікуємо відео надання першої домедичної допомоги. 
20-те відео про те, як допомогти при пошкодженні руки без медичних виробів дивіться тут.

Усі відео проекту "Врятуй мене!" дивіться на сторінці 20minut.ua в ютюб за лінком:  https://www.youtube.com/playlist?list=PLyKCNldWLabvwvwFV89d3X2BE8FGqv6YW

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up