Про життя і справи „RIA плюс» розмовляє з директором дизайн-студії меблів NEW-ART Віктором Трачуком

Про життя і справи „RIA плюс» розмовляє з директором дизайн-студії меблів NEW-ART Віктором Трачуком
Зараз фірма випускає корпусні меблі для кухні та іншого житлового простору — дитячих, спалень, віталень, передпокоїв, а також офісні меблі та шафи-купе.
Людям завжди потрібні меблі, нові, якісні, красиві. Виробництво меблів ґрунтується на простому бажанні допомагати людям. Крім того, саме меблевий бізнес відкриває великий спектр роботи та можливостей, вважає Віктор Трачук

- Коли ви відкрили фірму? Які особливості товарів і послуг, що пропонуєте?

- Все почалося у 2008 році. Саме тоді ми відкрили дизайн-студія меблів New Art та розпочали виробництво меблів. Сьогодні фірма випускає корпусні меблі для кухні та іншого житлового простору — дитячих, спалень, віталень, передпокоїв, а також офісні меблі та шафи-купе. Ми спеціалізуємося на індивідуальних замовленнях, тобто можемо зробити практично все і в усіх стилях – від класичного до ультрамодного. Варто зазначити, що всі меблі виготовляють з високоякісних матеріалів, які постачають найкращі закордонні та вітчизняні виробники. Іншими словами, ми виготовляємо меблі як із натурального дерева, так і з ДСП й інших сучасних матеріалів. Більше того, продукцію виробляють кваліфіковані працівники на італійському, іспанському, німецькому устаткуванні.

- Хто є вашим клієнтом?

Відео дня

- У першу чергу, це тернополяни, які замовляють меблі для своїх осель. За статистикою, зі 100 клієнтів, замовлення яких виконуємо зараз, 95 – постійні. Серед наших клієнтів є фірми, які замовляють меблі для офісу, а також аптеки, італійські хімчистки, автоцентри. Зважаючи на те, що ми виготовляємо якісні меблі та можемо зробити практично все, у нас багато замовлень.

- Чи важко було знайти кваліфікованих працівників? Які особливості, потрібні фахівцям у цій сфері?

- Що стосується працівників, то вимоги у нас високі, тож було важко знайти фахівців своєї справи. Та все ж таки ми підібрали колектив висококваліфікованих спеціалістів з великим досвідом роботи у деревообробній галузі, а це не менше п’яти років. Крім того, наші працівники проходять навчання у Польщі, де покращують свої знання та вміння. Наші працівники – це майстри зі світлими головами та золотими руками, цілеспрямовані люди, які знають свою справу і є дуже відповідальними.

- Чи бачите для себе в місті (області) конкурентів? Чим від них відрізняєтеся?

- Конкуренти у нас є. Навіть більше - вони повинні бути. Адже, знаючи сильні та слабкі сторони конкурентів, можна збільшити власні переваги в конкурентній боротьбі за рахунок концентрації власних кращих сторін на противагу слабким місцям суперників. Іншими словами, ми завжди повинні бути напоготові і постійно щось покращувати у нашій компанії. Ми це робимо, і досить активно. У нас є кілька магазинів в області, а також у Тернополі. Ми постійно розширюємо ринки збуту, дилерську мережу, відкриваємо нові магазини, щоб бути ближчими до нашого клієнта. Більше того, ми вдосконалюємо наш веб-сайт, і тепер люди зможуть дізнатися для себе багато інформації про нашу компанію та меблі, не виходячи з дому. Ми шукаємо новинки і пропонуємо їх нашим потенційним споживачам, знижуємо собівартість продукції. Також у нас часто діють різні акції, які радують наших клієнтів. Але головна відмінність нашої компанії від конкурентів – це якість наших меблів. У конкурентній боротьбі виграє клієнт, адже ми прагнемо до того, щоб він отримував найкращий результат і сервіс найвищого рівня.

- Чому вирішили займатися меблевим бізнесом? Чим приваблює така робота?

- Людям завжди потрібні меблі, нові, якісні, красиві. Виробництво меблів ґрунтується на простому бажанні допомагати людям. Крім того, саме меблевий бізнес відкриває великий спектр роботи та можливостей. До того ж мені подобається постійний рух уперед, пошук новинок, ідей, які можна впровадити у виробництво меблів. Це завжди крок уперед.

- Яким бачите свій бізнес через п’ять років? Які перспективи такого бізнесу?

- Практика ведення бізнесу мені показала, що публічно загадувати далеко наперед не варто. Хоча, звичайно ж, стратегічні плани є. Одне можу сказати точно: що і через п’ять, і через 10 років дизайн-студія меблів New Art буде радувати клієнтів новими ідеями, відмінним сервісом та якісними меблями.

- Чи є у вас власна формула успіху?

- Головний секрет формули успіху – це те, що її не існує. Колін Пауелл одного разу сказав: “Не існує такої речі, як секрет досягнення успіху. Не витрачайте даремно часу на його пошуки. Успіх - це результат самовдосконалення, важкої роботи, винесення уроків з невдач, лояльність до тих, на кого і для кого ти працюєш, і завзятість”.

ДОВІДКА

Віктор Трачук народився 25 червня 1982 року в с. Іванківці Зборівського району. Хобі – спортивний біг, читання класичної та сучасної літератури, подорожі в нові місця.  Відпочинок – займатися улюбленою справою.

Контактний тел – 0-97-897-20-88.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up