„У житті немає нічого неможливого”

„У житті немає нічого неможливого”
Стоматологічну клініку DVM у Тернополі відкрили 19 грудня 2013 року
Про життя і справи „RIA плюс” розмовляє з власником стоматологічної клініки DVM Володимиром Дякуном

- Коли відкрили фірму? Які особливості послуг, котрі пропонуєте?

- Клініку в Тернополі ми відкрили 19 грудня 2013 року. Робимо імплантацію зубів, пластику кістки, лазерне відбілювання, фотодинамічну терапію (коли у пацієнта є рухомість зубів). Чимало маніпуляцій проводимо під мікроскопом - витягуємо уламки, пломбуємо, закриваємо щілини, чистимо. Пломбуємо сучасними матеріалами.

- Хто є вашим клієнтом?

Відео дня

- Це люди різного достатку, є багато постійних клієнтів. Близько 30% пацієнтів до нас направляють інші лікарі, якщо потрібно видалити уламки зуба чи є складне видалення зуба.

- Чи важко було знайти кваліфікованих працівників?

- Я відкривав клініку і в Тернополі, і в Бучачі. Щоб взяти двох стоматологів, вибір робив із 15 осіб. Брали їх на стажування на тиждень, і так вибирали. Претендент на посаду мав бути відповідальним, чесним, бути професіоналом, щоб якість роботи відповідала ціні і гарантувала результат.

- Чи бачите в місті (області) для себе конкурентів? Чим від них відрізняєтеся? 

- Конкуренція у Тернополі справді дуже велика. Я вважаю, що це добре, бо стимулює кожного стоматолога працювати краще. Та якщо чесно – конкурентів для себе не бачу. Я не порівнюю свою роботу з роботою інших стоматологів, але в своїй праці і праці лікарів клініки я впевнений.

Наведу лише один приклад. Канали ми стерилізуємо озоном - це дає 100% стерилізацію. Якщо порівняти з клініками, які цього не мають, то існує 3-4% загрози, що не пролікують кісту чи гранулюючий парадонтит. У нас це питання вирішене. Якщо взяти пацієнтів з кистами, лікуємо їх терапевтично, щоб уникнути операції. Щодо цін, то вони змінилися лише на матеріали, а ціни на усі послуги залишили на рівні 2013 року.

- Чому вирішили займатися цим бізнесом?

- Я люблю свою роботу. Подобається розвиватися, впроваджувати нові технології, їздити на курси, вчитися за кордоном.

- Яким бачите свій бізнес через 5 років?

- Будемо постійно розвиватися, застосовувати новітні технології – менш травматичні і менш болючі для пацієнтів. Оскільки у Тернополі відкривається усе більше клінік, будуть виживати сильніші, ті, які вирізнятимуться не дешевизною, а якістю роботи.

- Чи є у вас власна формула успіху?

- У житті немає нічого неможливого. Якщо людина ставить мету, вона її обов’язково досягне, якщо не відразу, то за певний час. Я постійно йду таким шляхом. Ніколи назад не дивлюся, тільки уперед. Незважаючи на ситуацію у країні, руки не складаю. За кордон виїжджати, як зробили деякі колеги, не збираюся - сподіваюся, що налагодиться.

- Чи допомагає вам сім’я у веденні справи?

- Допомагають і сім’я, і друзі. Батьки допомогли відкрити клініку, друзі зробили певні інвестиції. Бо у 31 рік самому започаткувати стомат-бізнес нереально - як би типлідно не працював.

ДОВІДКА “RIA плюс”

Володимир Дякун, лікар-стоматолог, власник клініки DVM. Народився 23 січня 1983 року в с. Зеленій Бучацького району. Одружений, виховує доньку. У 2007 році закінчив Івано-Франківський медуніверситет за спеціальністю «Стоматологія». Хобі – грати у футбол, волейбол, бігати. Відпочинок – на лижах у Карпатах. Контактний телефон - 067-10-10-777.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Дебіл.Ти шо гістологію робиш шо знаєш,що на зубі "кіста"?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up