Інший варіант

      Чи було у вас таке, що ви не розпочинали якусь цікаву для вас справу, щось нове, можливе хобі, чи зміну спеціальності, оскільки боялися, що це вже хтось робить давно, чи зробив до вас? Чи втрачали ви бажання займатись чимось тому, що вже хтось із ваших знайомих чи друзів вже займається цим, чи є ас у цій справі. Якщо так - тоді будьте готовими у майбутньому до розчарування в собі. Або пропоную інший варіант. 

 

      Облиште це. Життя варте того, аби ви займались тим, до чого кличе ваше серце, те, чого прагнете ви. Покликання, яке приготував для вас Бог. А якщо ви ще не знаєте, до чого прагнути..  Тоді у вас є певна перевага. Ви можете надихнути себе на спроби до чогось кардинально нового. Пізнати себе більше через це.
 
      Розкрити свої приховані таланти чи нахили, і почати розвивати їх. Ви боїтесь, що вам припишуть плагіат чи копіювання когось? Залишайтесь спокійними, можете відповісти: «Я намагаюсь цим не перейматись».
 
      Подумайте, чого буде вартий цей страх через  5, 10, 15 років. Сподіваюсь, ви не хочете, аби він визначав напрямок вашого життя.». Ви можете боятись втратити таким чином стосунки з людьми, чи репутацію, оскільки, на вашу думку, – вас не сприймуть, або висміють. Мені здається, не варто і цим перейматись.
 
     Тому, що боячись таким чином втратити дружбу, стосунки чи репутацію - ви втрачаєте себе. І можете завоювати нову репутацію - посереднього конформіста . В любові не має страху. Спитайте Бога, що вам варто спробувати в житті, чого вам бракує зараз. Повірте, він справді хоче, аби ви були щасливими.
 
      p.s. Якщо пізніше захочете здатися, і таким чином зрадити своїй мрії, пам’ятайте, – Джоан Роулінг відмовило близько 30 видавництв, а її чоловік вважав її трішки несповна розуму.
 
 
Коментарі (0)

    Нещодавно, відпочиваючи у санаторії, прочитав чудову книгу. Можу вам сказати, що враження вона справила на...

                Післязавтра розпочинається така абалдєзна штука, що просто рука не...

Ми розійшлись. Вона мала одружитись. Я мав збудувати кар’єру. Ми розійшлись, бо що подумають люди. Ми зустрічалися вже...

      Як максимально далеко ви заходили в роздуми? Чи настільки, щоби вам здавалось, що ви відкрили досі не...

Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up