Отримуйте подарунки

      Як максимально далеко ви заходили в роздуми? Чи настільки, щоби вам здавалось, що ви відкрили досі не відому раніше нову істину, або думку? .. Пам’ятаєте це відчуття, ніби перед вами відкривається якась загадка світу, і світ вже не такий далекий і чужий, у своїх відкриттях та недосяжних істинах.

      А потім час проходить, ви все ще згадуєте це відчуття, але в притупленому режимі, воно ніби блякне, а згодом просто перетворюється на розмиту думку, яка залягла у вас в голові. Приємний спогад, не більше. .. Вже немає більше цього захвату, «іскри», мотивації до істини, яка була привідкрита лише для вас. І тоді ви думаєте, чому так стається?

      Для чого світ забирає у вас це відчуття, ці ідеї? Це ж він сам їх для вас і відкрив напередодні, це ж був його подарунок. А тепер, наче цей подарунок забрано назад, і залишився лише легкий запах від нього, і спогад від звуку целофанової обгортки. Так ж нечесно. 

      А може, ви просто не прийняли цей подарунок? Тому його й було забрано, наче непотрібні книжки винесли з дому, і віддали в прийом макулатури. Чи коли, наприклад, не знаєте, чи хочете морозива, коли вам пропонує друг, і відмовляєтесь, та потім шкодуєте про це.. 

      Невже так важко прийняти цей подарунок від світу? Хіба складно просто сказати дякую, і зберегти цю ідею, думку, відкриття, спогад, музику, картину, книжку, вірш, вислів, слово? Записати на листку паперу, в блокноті, в щоденнику, наспівати, намалювати, щоби дозволити собі та іншим насолодитись цим згодом? .. Отримуйте подарунки..

Коментарі (0)

    Нещодавно, відпочиваючи у санаторії, прочитав чудову книгу. Можу вам сказати, що враження вона справила на...

                Післязавтра розпочинається така абалдєзна штука, що просто рука не...

Ми розійшлись. Вона мала одружитись. Я мав збудувати кар’єру. Ми розійшлись, бо що подумають люди. Ми зустрічалися вже...

      Як максимально далеко ви заходили в роздуми? Чи настільки, щоби вам здавалось, що ви відкрили досі не...

Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up