Тернополяни можуть звернутись до канадських хірургів. Лікування - безкоштовне

Тернополяни можуть звернутись до канадських хірургів. Лікування - безкоштовне
Якщо ви або хтось із ваших близьких отримали поранення під час бойових дій на Сході України або ще на Майдані, то можете звернутися за допомогою до канадських хірургів. Вони будуть працювати в Україні, а саме в Києві, з 8 по 17 травня. Для візиту до них треба попередньо зареєструватись.

Місія канадців оперуватиме постраждалих учасників Майдану та військовослужбовців. За допомогою можуть звернутись і цивільні. 

- До Києва медики прилітають 8 травня, а 9 проводитимуть консультації, - каже лікар Оксана Сивак. - Ну і 10 травня почнуть уже оперувати. Усе лікування проводитимуть на базі головного військового клінічного госпіталю. 

Фахівці з Канади виправлятимуть пораненим посттравматичні дефекти: лицьові та черепні дефекти та деформації, післяопікові рубцеві контрактури, рубці, дефекти та деформації верхніх кінцівок.

Відео дня

- На консультації можуть звертатись потерпілі з іншими травмами, щоб третя місія хірургів уже мала на увазі, яке саме лікування їм потрібне, - пояснює пані Сивак. - Записатись на консультацію можна за номером гарячої лінії до 8 травня. Але це - не кінцева дата запису. Бажаючі зможуть звернутись за допомогою під час роботи хірургів до 17 травня. 

За словами Оксани Сивак, обмеження в кількості пацієнтів немає. Наразі за допомогою звернулось близько 20 потерпілих. Окрім військовослужбовців Збройних сил України, бійців інших структур та добровольчих батальйонів, потерпілих на Майдані, хірурги можуть оперувати і цивільних. 

- Минулого разу було шестеро цивільних і їм теж надали допомогу, - каже жінка. - Для отримання фахової допомоги радимо мати з собою медичну виписку із зазначенням діагнозу, бажано мати або рентгенівський знімок, або комп’ютерну томографію, аби лікарі, які в Канаді чітко розуміли потреби, тобто які конкретно матеріали знадобляться. 

Довідка

Детальна інформація та запис на консультацію за номером 067-407-87-07. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Простих смертних туда не пустять ,не та в нас країна щоб так на халяву лікуватись ,не та в нас культура помогати ближчому свому .,  і  там буде блат..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up