Мама просить допомогти вилікувати донечку Вікторію

Мама просить допомогти вилікувати донечку Вікторію
Мама хворої дівчинки, 13-річної Вікторії Юрків, просить усіх про допомогу на лікування дитини у Барселоні. На операцію бракує ще 5 000 євро.

Сайт 20minut.ua вже писав про Вікторію Юрків, яка сім років тому отримала черепно-мозкову травму під час аварії. Наслідки серйозно позначилися на здоров’ї дитини. У неї прогресує епілепсія, яка виникла на фоні травми, мучать гематоми у хребті. За своє життя дівчинка вже бореться 7 років. Допомогти Вікторії готові у клініці у Барселоні. Проте мама сама не в силах зібрати таких великих коштів, які потрібно на операцію. А це 10 тис євро. Половину цієї суми завдяки благодійникам жінці вже вдалося зібрати. Зараз вона просить допомогти зібрати решту грошей. 

- Ми зв'язувалися з клінікою у Барселоні, вони готові прийняти нас у вересні-жовтні, тому до цього часу нам вкрай необхідно зібрати 5 тис євро, - каже мама Вікторії Іванна Юрків. – Ми боремось, шукаємо, надіємось. Барселона – наша остання надія. 
Іванна Юрків додає, що останнім часом її донька перенесла дві операції, адже недуга дала ускладнення на зуби. 

Довідка 
Фінансову допомогу можна переказати на такі рахунки:
Номер картки приват банку 5211537322820684 
Фарина Володимир Іванович. Хрещений дівчинки.
Та рахунок Райфайзен банк Аваль.
Одержувач Юрків Іванна Іванівна. 
Ідентифікаційний код. 2832218626
Рахунок одержувача. 2625656042
Банк отримувача! А.Т. Райфайзен банк Аваль
код банку325570 
призначення платежу: 
поповнення карткового рахунку номер. 0944647200
Телефон мами - Іванни Юрків 096-420-43-12 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Данислав Донец

    Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!
  • Данислав Донец

    Шалом!

    Слава і Хвала Господу Богу, Який викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!

    Йому не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.Він не сліпий і не глухонімий!

    Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і прощення за спробу своїми силами і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!

    Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,

    Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй Великій милості!

    І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей,Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами Іменем Ієшуа-Спасителя і Кров'ю Його доступ диявола через гріх і прокльони та проголошувати здоров'я і перемагати смерть!

    Де гарантія, що у вашому житті не прійде відчай і не знадобиться диво!

    Радість в Господі, сила наша!

    Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.

    (Матф.5:4)

    Боже! Хай буде Твоя, Досконала воля!

    У Тебе всі часи і терміни!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up