Піди на побачення - зігрій солдата

Піди на побачення - зігрій солдата
Розпочався другий етап благодійного аукціону "Піди на побачення - зігрій солдата". Одним із його учасників вже став Олександр Алексєєв з гурту "Тріода". Також взяти участь у проекту може кожен, хто хоче допомогти бійцям. Другий етап аукціону діятиме до 22.00 31 жовтня.

За перший етап організатори зібрали більше 1000 грн та потрібні для бійців речі.

- Ми дуже задоволені результатами першого етапу, - каже координатор аукціону Оксана Бабій. - Дуже вдячні усім учасникам, приємно знати, що у нас є такі добрі люди. 

За словами організаторів, тепер учасниками може бути не лише молодь, а й старші люди.

Відео дня

- Ми створили сторінку аукціону ще у Facebook, - каже Оксана. - Там аудиторія ширша і старші люди. Сподіваємось, що з цього етапу зберемо ще більше допомоги для бійців.

Правила аукціону такі ж, як і у попередньому етапі. Під кожним лотом є ставки і учасники можуть їх збільшувати на 10 грн, або ж вказаними під лотом речами. Після завершення аукціону власник найбільшої ставки йде на побачення із дівчиною чи хлопцем обраного лоту, а усі забрані кошти та речі організатори передадуть на Логістичний склад допомоги бійцям АТО. 

Довідка

Щоб стати учасником аукціону необхідно надіслати своє фото редактору групи проекту у соцмережі vk.com/club78031700 або на сторінці у Facebook facebook.com/groups/856549577721020/.

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up