Де в Тернополі і чому стається найбільше аварій

Аварії в Тернополі стаються, на жаль, нерідко. Які найбільш поширені причини ДТП та які ділянки міста вважаються найбільш небзпечними - дивіться у графіці.
Де в Тернополі і чому стається найбільше аварій
Коментарі (5)
  • Анонім

    Просто ДПСників в АТО постійно відправляють, от патрулів і не вистачає, це помітно всім водіям, от і почали порушувати більше, а там де порушення там і ДТП !!!
  • Step Original

    Біля Західного ринку найбільше аварій, на тому перехресті, де Барвінок

    Анонім reply Step Original

    пару годин тому їхав там поворот через зустрічний потік на лучаківського та зустрічним відповідно на ринок західний це просто піпець. настройщики світлофора мали зробити 3 черги руху. а не дві.

    Анонім reply Step Original

    100%
  • David Starr

    Звідки інформація про місця найчастіших дтп, зі стелі? Де реальна кількість по них за рік? Яких саме: із пішоходами чи тільки авто? Найбільше ДТП на об_їздній, а на дамбі усього декілька за рік.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Тернополя за сьогодні

13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up