За малюнок до Дня Миколая – пазли, доміно і набори для творчості

За малюнок до Дня Миколая – пазли, доміно і набори для творчості
Діти зі Станції Юних техніків взяли участь в конкурсі малюнків до Дня Святого Миколая - вони надіслали на електронну адресу в редакцію свою роботу і отримали за це подарунок.
15 дітей сьогодні отримали призи від газети „RIA плюс» та сайту 20minut.ua. Це діти, які займаються в гуртку інформатики Станції юних техніків.

Хлопчики отримали доміно, 3D-пазли, а дівчинка – набір для виготовлення прикрас.

8-річний Максим Мазур і 9-річний Віталій Вирста зраділи виграним 3D пазлам.

- Мій Миколай вийшов ніби справжній, - розповідає Максим Мазур.

Відео дня

- А мій чуть-чуть ніби справжній, - додає Віталій Вирста.

Діти зі станції юних техніків часто беруть участь в різноманітних творчих конкурсах.

- Ми вже не перший рік беремо участь в конкурсах від „RIA плюс» та сайту 20minut.ua, - розповіли керівники гуртка інформатики Станції юних техніків Ніна Лозова і Ольга Підлатюк. – І цього разу діти малювали лист до Святого Миколая і дуже задоволені отриманими призами.

Загалом у конкурсі малюнків відзначили 130 діток.

Нагадаємо, з 17 листопада по 17 грудня газета «RIA плюс» та сайт 20minut.ua проводили конкурс малюнків до Дня Святого Миколая. У цей час кожна дитина могла надіслати нам свою роботу і отримати за це подарунок. Умови конкурсу були дуже простими – потрібно було намалювати малюнок-бажання до Святого Миколая і самому чи за допомогою батьків надіслати його в редакцію на електронну адресу [email protected]. Малюнок в жодному разі не повинен був бути відретушованим у фотошопі, чи в будь-якій іншій комп’ютерній програмі. Обов’язково потрібно було вказати у листі ім’я, прізвище та вік дитини, і подати її фотографію. Усі роботи було розміщено на сайті 20minut.ua. Автори робіт отримали подарунки від партнера конкурсу - дитячого магазину «Сонечко», що знаходиться за адресою: місто Тернопіль, вул. Богдана Хмельницького, 9а.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up