Майор з Тернопільщини Борис Макаревич загинув у зоні АТО

Майор з Тернопільщини Борис Макаревич загинув у зоні АТО

Старший офіцер відділення комплектування Кременецького об'єднаного міського військового комісаріату Тернопільської області, майор Борис Макаревич загинув під час виконання бойового завдання у суботу, 11 червня, близько 1.00.

 

 

Борис Макаревич, 1971 р.н., житель с. Білокриниця, 29 квітня 2016 року був призначений на посаду командира мінометної батареї військової частини В 2950 та скерований в зону АТО.

Загинув під час виконання завдання в результаті підриву штатного автомобіля на протитанковій міні, повідомляє Тернопільський обласний військовий комісаріат.

Висловлюємо співчуття родині загиблого офіцера.

Відео дня
Коментарі (21)
  • Анонім

    Яке щастя що я вже не живу в Україні !!!

    Анонім reply Анонім

    Яке щастя для України, щи ти тут більше не живеш!
  • Анонім

    За які гріхи я живу в цій дурній країні ?

    Анонім reply Анонім

    Хтось тут тримає, чи забули як чемодан збирати?

    Анонім reply Анонім

    Не країна винувата, що дитина дурнувата!
  • Анонім

    Нехай з Богом спочиває! Герой!

    А тим хто сподівається на прихід москалів, які "справедливо" замочать депутатів, хочу розчарувати. Якщо вони прийдуть, то депутатами і олігархами не обмежаться. Їх прихід ми вже проходили не раз. Востаннє в 1939 і в 1944. В кожному селі - братські могили заморллованих, розстріляних і жертв репресій. Не депутатів, не корупціонерів. Простих небагатих громадян, які часом і морга поля не мали. Не сподівайтеся що конкретно вас мине, коли озвіріла орда сюди попре.

    Анонім reply Анонім

    Шкода мені вас шановний ви ще до цього часу не зрозуміли що це все штучно зроблено ато для відмивання грошей якщо  не так нехай дадуть статус війна.Загинула небесна сотня що змінилося загинув Борис Маркевич що змінилося.А хтось плаває як сир в маслі їздить на дорогих джипах жере в дорогому ресторані і він не один а їх 450 і ще один мордоворот парайло.Офшори відкриває коли війна людей обкрадає свій народ  сказало ху.ло що продасть завод ага хулі там.Що змінив г..дон війну зупинемо за місяць долар буде по 12.А тут на тобі газ в тричі дорого долар також війна як була так іє.Йдіть воюйте нема чого сидіти і др.чити під коцом

    Анонім reply Анонім

    І забула написати як буде розумний президент надасть статус війни і чужі держави можуть нас захищати на дворі 21 століття.Вам  хто буль лапші навішає про орду і всяких решти мажмо свою орду у верховні раді

    Анонім reply Анонім

    Маємо війну. Незалежно від того, як почалося і хто винен. Маємо зараз вже те що маємо. Противник зупинятися не планує, навіть якщо йти на якийсь компроміс. Віддали Крим і готові були вже відмовитися від частини Донбасу. І що, війни нема? Віддамо Донбас - стрілятимуть в Запорізькій і Дніпропетровській області. Віддамо і їх - в Києві. А далі... А що має поміщати їм поперти далі в Тернопіль і вимести на вас злість за свої втрати? Ваша миролюбність? Порошенко то собі може й втече. А ми - залишилось. І навряд чи москалі сюди прийдуть рай будувати і великі порядки наводити. Вони прийдуть, як і всі завойовники, з грабежами, вбивствами і руйнуваннями.

    То що робити? Розумні ідеї в студію пліз.

    Івасик Телесик reply Анонім

    Сама перша і головна ідея, це поміняти керівництво держави. Люди бачать несправедливість, коли під час "перемир'я" гинуть їх співвітчизники. Президент - гарант незалежності, закриває на все очі і торочить що в нас перемир'я. З таким відношенням до того що відбувається воно і не дивно що люди ухиляються від служби. Той факт що тебе поставлять в полі з автоматом і скажуть що ти захисник, тебе таким не зробить. В даному випадку ти гарматне м'ясо. Захисник це той який захищає, а коли тобі не дають змоги це робити, посилаючись на ілюзорні домовленості, ти стаєш жертвою, розхідним матеріалом в руках корумпованих політиканів. Ворожа сторона нехтує будь-якими домовленостями, і не гидує застосовувати важке озброєння, то чому ми продовжуємо їх дотримуватися? Та ще й якою ціною!

    Анонім reply Івасик Телесик

    Дуже цікава ідея. Не підскажете ще часом на кого конкретно Порошенка зараз міняти? Скинути не штука, вже раз зробили. Але кого на'його місце поставити? Прізвища в студію пліз!



    Ми теж застосовуємо важке озброєння, просто в ворожої сторони його більше і воно сучасніше. Почитайте форуми бойовиків, вони там вереском заходяться від того що наші в них стріляють і, до речі, теж кленуть Мінські домовленості. Просто в них банально більше ресурсів, бо за ними потужня бойова машина величезної держави. А ми по суті самі по собі. І ніякі поступки зупинити цю війну не допомагають, навпаки, стає тільки гірше.

    Івасик Телесик reply Анонім

    Я б з Правого Сектору когось поставив. Хай пиз.дять то все кодло.

    А стосовно бойовиків і те як вони клянуть домовленості це просто смішно. Кожен день обстріли, нащо їм щось клясти, якщо вони нічого не дотримуються? Нашим щоб відповісти потрібно отримувати дозвіл з генштабу, на що йде час.

    Анонім reply Івасик Телесик

    Кого саме? Яроша, який двох слів до купи зв'язати не може? Так він вже залишив ПС.

    І, до речі, сам засновник каже що ПС вже скурвився і не тру:) Чи може Гаврилюка, який загальноосвітньої школи не осилив, але відразу попер в депутати.

    П...ти і ганяти то можна, доказано Майданом. І владу скинути можна. Але хто управляти і хоч якусь адміністративну роботу робити має, а не тільки п...ти? Бо вам би тільки п...ти, а от спромогтися на якийсь конструктив - зась((

    Івасик Телесик reply Анонім

    Звісно, Пеця найкращий, він політик від Бога, лиш послухати як файно він говорить, адже це головне в політиці. Хто краще вміє припиз..діти, той і керує біомасами. Стосовно Яроша, Гаврилюка і т. д. то особисто моя думка - краще чесний хоч і малоосвічений патріот при владі, ніж таке лайно брехливе і корисливе, яке ми маємо сьогодні.

    А говорити що Ярош двох слів до купи зв'язати не може це вже повна маячня, для початку раджу спершу хоч послухати його виступи..

    Анонім reply Івасик Телесик

    Ярош вже давно не в ПС, хоча'і заснував його. І Ярош абсолютно нічим (!) корисним себе під час роботи депутатом не проявив. Жодного поданого та затвердженого законопроекту. А це, між іншим, його робота, за це йому платиться з наших податків зарплата.

    Гаврилюк наразі на депутатській посаді запам'ятався тільки законопроектом про легалізацію проституції і розпіареним власним весіллям.

    Фест президенти з них будуть:)

    Я не проти іншого президента, але запропонуйте якусь нормальну?заміну! Нема - тримайте свої революції при собі!

    Анонім reply Анонім

    Я не кажу про то що його закопроекти не затвердили. Я пишу, що Ярош ані одного (!) навіть на розгляд не підготував! То що там іншим затверджувати чи не затверджувати і якого хріна він тоді пішов в депутати, якщо вважає що йому там ніхто роботу робити не дає і всім править змова і тому робити якусь роботу в парламенті безнадійно?

    Я вважаю що Порошенко неідеальний, але в нього принаймні якийсь досвід адміністративної роботи є і бодай щось тай робиться. А що робить Ярош? Бодай на тому рівні і з тими повноваженнями які в нього вже є?

    Президентська посада - це не винагорода за якісь заслуги, а робота яку треба робити. Так от, я абсолютно згідний з тим що Порошенко неідеальний. Але пропонуйте спочатку курва якусь нормальну альтернативу. Тоді вже можна  і про вибори думати, хай би навіть дострокові. А якщо нема, то не треба багато базікати. Бо скинути не складно, складно щось робити далі!

    Івасик Телесик reply Анонім

    Давайте глянемо що робив Порошенко поки не став президентом. Був членом в партії якою керував Медведчук. Створив партію, яка увійшла в склад ПР, потім був в Нашій Україні, згодом працював міністром МЗС при Януковичу. Курва, як можна говорити що Ярош гірший за того крота перебіжчика? Так, він не ідеалний, але ж блін точно куди краще цього шоколадного пройдисвіта. А стосовно законопроектів які він не вніс, за те що Ти йому ніби платиш гроші, прочитай його висловлювання що до роботи усієї ради і уряду в цілому. Балом правлять олігархічні кола, а ти собі і далі вір що там можна лиш на основі своєї ініціативи пропхати якийсь закон, який вигідний лиш країні.

    Ще раз повторюю, будь який кандидат, в якого є патріотичні настрої, вже в 100 раз кращий за бізнесмена Петьку!

    Анонім reply Івасик Телесик

    Чому люди не виженуть брехло воно сказало що війну зупинить за місяць.Нема чого тримати шоколадну с..ку.Також воно не дає техніки чим солдати мають воювати

    Анонім reply Анонім

    Вигнати то можна, але хто має керувати? Такі розумники як ви, які вважають що все на світі знають, бо обговорюють це на кухні? Тоді вже краще нехай Порошенко буде!

    Івасик Телесик reply Анонім

    Ахахаха, хохма дня. Весь світ прямо чекає коли ми введем військовий стан щоб одразу почати нас захищати )))) Військовий стан - це відсутність мобільного зв'язку, інтернету і телебачення. Примусова мобілізація усіх чоловіків (ваших братів, татів, чоловіків) в армію, де їх поставлять в поле під гради, бо інше наш порох не вміє. Решту економіки змусять працювати виключно на армію. Ото заживем. Кордон перекриють, щоб бува хто не ухилився від святого обов'язку померти за шоколядового олігофрена. Таке вам хочеться?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up