Тернополян запрошують на контрактну службу в армію. Обіцяють добрі гроші

Тернополян запрошують на контрактну службу в армію. Обіцяють добрі гроші
Тим тернополянам і жителям області, хто піде на контракту службу, обіцяють окрім зарплати, ще й одноразові виплати в розмірі декількох мінімальних зарплат. Це суми від 9744 до 12 180 грн.

- Незалежно від того, чи ви йдете в зону АТО, чи в пожежне відділення, держава одразу ж виплачує вам одноразову допомогу. Так, солдат отримає від держави вісім мінімальних заробітних плат, - розповідає обласний військовий комісар Володимир Катинський. - Сержант – дев'ять мінімальних зарплат, а офіцер – десять. Ці виплати є одноразовими, при вступі на службу.

Оплата ж праці у військових - значно нижча, аніж одноразові виплати, не приховують військові.

 - Звичайний солдат отримує щомісяця 2500 грн, - каже командир 44-ої окремої артилерійської бригади Сергій Баранов. - Цю зарплату отримують люди, які не мають відповідної освіти, але підходять нам за моральними та фізичними якостями. Лейтенант – 3500 грн. Тобто, розмір зарплати залежить від звання і вислуги.

Відео дня

На контрактну службу запрошують, передусім, молодь. Їм обіцяють соціальний захист та можливість продовжити навчання у військових закладах країни.

 - У військових вишах можна отримати навіть ступінь магістра, і надалі займатися науковою діяльністю, - продовжує пан Баранов. - Окрім виконання завдань в зоні АТО, при умові знання іноземних мов, солдатам також пропонуватимуть участь у міжнародних військових навчаннях та проходити службу за кордоном.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Скільки?  Я за такі гроші не хочу працювати на роботі ,а ви кажете ризикувати життям  ..20 000 гривнів в місяць і я ваш., такі гроші і повинні виплачуватись ,я вже не говорю про АТО
  • Анонім

    Краще так..одноразова зарплата в 2500 гр., а місячна в 13000
  • Анонім

    Найшли дураків за 2500  гривнів ризикувати своїм життям ,ви що вже зовсім з катушок  з'їхали ,а наш "недогарант" колись обіцяв 1000 гривнів в день в зоні АТО і страховку на 100000  у разі каліцтва чи смерті  ,так що шукайте гроші якщо бажаєте набрати добровольців , а ні воюйте самі ,бо в нас війни не має ,чи не так .,у Порошенка мирний план..... по відстрілу в окопах солдат.
  • Анонім

    Це ж цілих 2500 грн/міс !!! Нічого собі! Треба йти!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up