Кіборга Володимира Труха поховали з почестями

Кіборга Володимира Труха поховали з почестями
В останню путь провели з військовими почестями загиблого в АТО захисника донецького аеропорту Володимира Труха. Його поховали в селі Жабинці на Гусятинщині 22 січня.

Володимиру було всього 22 роки. Він служив у  80-й бригаді аеромобільній бригаді. Його мобілізували у листопаді, у зону АТО хлопець потрапив у листопаді. А Буквально за кілька днів 17 січня до ротації його не стало.

Попрощатися з бійцем прийшли сотні людей із його рідного села та сусідніх, а також  бойові побратими, волонтери. «Герої не вмирають!», «Слава Україні», «Україна – понад усе!», - з такими вигуками рушала багатолюдна процесія.

- Є смерті, які утверджують життя, дають життя іншим. Першою такою смерть на хрест нашого Господа Ісуса Христа, яка дарувала  спасіння всім людям. Напевно, там, у кращому світі, наші Герої в тому світі кращому також люблять Батьківщину, рідних, друзів, - сказав на похороні владика Дмитро Григорак (ЧСВВ). - Вони засвідчиди цю любов найвищою жертвою -  ціною власного життя. Вона стверджує наше життя. Адже завдяки їхньому геройству ми маємо мирне життя. Ми живемо, працюємо, любимо тільки тому, що там, на лінії фронту, нас захищають.

Владика подякував батькам за гідне виховання справжнього Героя, який віддав життя за Україну, і закликав бути сильними і мужніми, як їхній син.

Відео дня
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up