Листи на війну відіслали тернополяни

Листи на війну відіслали тернополяни
Солдати на блокпостах на Сході отримають послання від тернополян та малюнки тернопільських дітей. Адже першу партію послань від жителів нашого міста передали фонду "Крила Фенікса" і за кілька днів вони будуть у українських бійців.

- Ми вкладаємо листи і малюнки у маленькі Євангелія – і роздаємо на передовій. – розповідає Ольга Ковальчук, волонтер фонду у Тернополі. – Були здивовані, коли ці маленькі пакуночки розібрали в один момент. Виявляється, як пояснив один хлопець на блокпосту, якщо ти не маєш дитячого малюнка чи листа – ти "лох".

         Тож там чекають не лише амуніції та продуктів, а і послань, які містять теплі слова, як і вселяють впевненість, силу і віру, що вдома на тебе очікують.

         - Моя 10-річна донечка Ангеліна намалювала хлопцям сонечко. Це на знак того,  що після ночі неодмінно настане день, після грози вийде сонце і все буде добре. Головне – вірити. - каже Ірина Гумовська, доцент кафедри іноземних мов ТНЕУ.

Відео дня

Previous Next

         Малюнок голубки миру приніс із мамою 5-річний Святославчик. Хлопець сам малював і сам писав послання українським бійцям.

А літератор Галина Шулим написала величезний душевний лист, повний віри і оптимізму.

- Біль зблизив нашу націю – кже вона. – Хочеться робити добрі справи ближньому і для тих, кого ніколи не бачив. Нам залишається помогати хлопцям і вірити у краще. Як у вірші Костянтина Сімонова  - "Жди меня – и я вернусь! Только очень жди…". Мусимо вірити, що вони повернуться усі, цілими і неушкодженими.

 

Дорогі читачі!

Долучайтесь і ви до нашого соцпроекту! Кілька хвилин вашого часу можна витратити на добре діло – написати листа, намалювати малюнок,в висловити слова підтримки нашим хлопцям. Це під силу кожному!

- Байдуже, чи великим буде ваш лист, і про що дитячий малюнок. Головне – щоб той, хто отримає це від вас на Сході, відчув, що нам, тернополянам, не байдужа його доля, що ми хвилюємось за них і вболіваємо, аби вони могли повернутись чимскоріше додому, цілими і неушкодженими. – каже Світлана Чернецька.

Приносьте свої послання до українських бійців до редакції за адресою: вул.. Дубовецька 1Б. Запитання за телефоном 098-836-92-47 або 43-00-50.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up