Надал передав воду військовим в АТО

Надал передав воду військовим в АТО
7 тонн питної води, а також чимало корисного відправили сьогодні, 4 липня, з Тернополя для бійців на передовій та на блокпостах у зоні АТО.

- Хочу подякувати усім небайдужим тернополянам, які долучаються до передачі допомоги нашим бійцям. Також велика подяка волонтерам, які, не шкодуючи свого здоров’я, їдуть на передову та відвозяться допомогу військовим, - сказав Сергій Надал, який проводжав вантажівку з необхідним.

Волонтери із групи "Схід та Захід єдині" говорять, що зараз збирати допомогу стає все важче. Але їм вдається відправляти допомогу бійцям великою вантажівкою уже восьмий раз за останніх півроку, а загалом групи були на передовій більше 150 разів.
- У фурі харчі, наприклад, борошно та крупи, мінеральна вода, оскільки зараз із водою проблеми на передовій, також 150 комплектів форми, 20 пар берців та багато іншого, - розповідає волонтер, підприємець Василь Конько. - Нас часто запитають для чого на передовій борошно? Ми завозимо його у пекарні, там випікають хліб та булочки, і тоді готову продукцію розвозимо хлопцям. Усі речі та харчі веземо цього разу від Волновахи через Піски, Авдіївку, Мар’їнку та інші пункти аж до Станиці Луганської.

Відео дня
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up