Остання поїздка в АТО повернула мене у 2014 рік, волонтер Василь Конько

Остання поїздка в АТО повернула мене у 2014 рік, волонтер Василь Конько

Під час обговорення питань щодо АТО  у Тернопільській ОДА керівник групи «Схід та Захід разом» Василь Конько розповів про те, підрозділам, якими опікується область, не достатньо води, їжі та спорядження. Круглий стіл у Тернопільській ОДА відбувся у вівторок, 21 червня,

- Остання поїздка мене здивувала тим, що я повернувся в 2014 рік, - каже чоловік. - Те саме: ні форми, ні берців, ні води. Кажу щиро і відверто: на блок-посту в Нагірському батальйон «Тернопіль» стоїть без приладів нічного бачення. Прилади були видані ще у 2014 році. Не знаю де вони - «провтикали», пропили, не знаю. Але хлопцям їх треба. От крик душі.

Окрім того на деяких місцях дислокації 44-ої артилерійської бригади бійці потребують води та їжі.

-Хлопці телефонують і кажуть, що потрібні харчі, питна вода, ліки, - додає Василь Конько. - Є частково, але потрібно більше. Конкректно які в які саме місця дислокації я називати при всіх не буду, зрозуміло чому.

Відео дня

На таку заяву досить здивовано відреагував голова ОДА Степан Барна.

- От що стосуєтьcя продуктів харчування. Я регулярно їжджу в АТО і не чув від бійців, що їм чогось не вистачає, окрім питної води - каже Степан Барна. -  Але якщо така проблема є, то ми цю ситуацію виправимо.

Коментарі (1)
  • Анонім

    72 бригада тернопільських волонтерів і не бачила ніколи у себе...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up