Переселенців зареєструють та виплачуватимуть їм по 442 гривні

Переселенців зареєструють та виплачуватимуть їм по 442 гривні
Уряд ініціює процедуру реєстрації тимчасових переселенців. Деякі з вимушених переселенців вже зараз на нових місцях отримують соціальні виплати, призначені їм раніше.

- Але ми вводимо процедуру реєстрації цих громадян, щоб чітко знати, хто, де і в яких умовах проживає, - розповів прем'єр Арсеній Яценюк. - На кожного непрацездатного на місяць виділятиметься допомога 884 гривні, на кожного працездатного – 442 гривні. Але, якщо людина хоче отримувати допомогу вона має піти в центр зайнятості і стати на облік з метою отримання роботи. Хто не стає на облік – допомоги не отримає, бо він сам собі допомагати не хоче.
Такими будуть держдопомоги наступні півроку, і сума допомоги не перевищуватиме 2400 гривень на родину.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо потім він добровільно мобілізувався 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up