Руслана Степулу на Бучаччині ховали з оркестром і військовим салютом

Руслана Степулу на Бучаччині ховали з оркестром і військовим салютом
Загиблого в АТО Руслана Степулу в останню путь проводжали всім селом Костільники і сусідніми селами. Дорогу Похоронну процесію супроводжував духовий оркестр, а дорогу їм встелили квітами.

Руслан Степула загинув 5 вересня у зоні проведення Антитерористичної операції під час виконання бойового завдання. Жахлива звістка про смерть Руслана, який служив в аеромобільній роті аеромобільно-десантного батальйону військової частини А0284, прилетіла у рідну домівку ще 8 вересня. Однак рідні не вірили, адже він постійно говорив, що перебуває у Львові на службі. У серці кожного з них жевріла надія, що Руслан - живий, що це помилка... Однак доля розпорядилася інакше. Інформація підтвердилася.

31-річний чоловік забезпечував відвід наших колон у Слов`яносебірському районі, що на Луганщині. 5 вересня військові отримали наказ про відхід. Група, де був наш земляк, двічі потрапляла у ворожу засідку з однієї вдалось вирватись, а в другій граната влучила у БТР, де перебував Руслан.

Previous Next

Без батька залишилась 6-річна донечка Даринка, яка цього року пішла у перший клас... Також у Костільниках живе брат Руслана, батьки, бабця з дідом, повідомляють в Тернопільській ОДА.

Відео дня

Руслан Степула був доброю і чуйною людиною, справжнім патріотом, який довів це своїми справами - говорять односельчани.

В останню путь  Героя провели не тільки всі мешканці села Костільники, а й жителі сусідніх сіл, представники влади району та області.

- Руслан Степула  віддав за незалежну Україну найцінніше, що у нього було – власне життя, - зазначив один із священнослужителів під час поминальної промови. - Руслан пішов до армії добровольцем і став справжнім героєм. А герої не вмирають. Вони живуть вічно у наших серцях та на сторінках нашої історії.

Труну несли військовослужбовці під звуки духового оркестру, а дорога до місця останнього спочинку військовика була встелена квітами. В останню путь Героя України провели урочистим військовим салютом.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер юний захисник з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме Від читача 16:48 Концерт легендарного THE ВЙО 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення 12:35 На Тернопільщині не вистачає медиків 11:45 У поліції повідомили про стан дітей, яких забрала швидка з Кутківецького лісу 10:50 В аварії на Тернопільщині загинув мотоцикліст
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up