«Війна забирає кращих. Це про нашого Романа»

«Війна забирає кращих. Це про нашого Романа»
Роман Мусій на фото праворуч
Загиблого в ніч на 27 листопада Романа Мусія ховатимуть у рідному селі на Шумщині. Не виключено – 1 грудня, у його День Ангела. У 45-річного чоловіка залишилась вдовою дружина, втратила сина мама, осиротіли двоє синів та дві маленькі онучки.
  • Ми досі не можемо отямитись від цієї страшної звістки і повірити, що Романа вже немає, - односельці з с. Великі Загайці Шумського району шоковані новиною про загибель земляка. – Кажуть, війна забирає найкращих. Так це про нашого Романа.

Нагадаємо, в ніч на 27 листопада в зоні АТО загинув тернополянин Роман Мусій

Добряк, веселун, музикант, дуже позитивний чоловік, добрий господар та майстер на всі руки. Завжди – у перших рядах. Односельці не втомлюються перелічувати достоїнства загиблого героя.

  • Товариський, з людьми добре жив, сусідам допомагав, з дружиною мали господарку і все у руках в нього «горіло», - пригадують односельці. – Тепер Галя вже вдова. Двоє синів осиротіли, дві внучечки маленькі є. Мама ховатиме свого сина…

Поховають Романа Мусія у рідному селі. Не виключено, що 1 грудня, а саме цього дня Роман міг би святкувати День Ангела.

Відео дня

Коли тіло із загиблим героєм привезуть додому – поки що невідомо, повідомив голова Великозагайцівської сільради Олександр Мрига.

  • Зараз його тіло доправили у морг Харкова, - каже Олександр Мрига. – Після всіх процедур його ніби перевезуть до Яворова, звідки призвали. Потім вже додому.

Сільський голова каже, що в зоні АТО служили четверо мешканців їхнього села. Роман загинув. Перший у Шумському районі.

Односельці пригадують той осінній день, коли Роман Мусій отримав повістку. Прибіг до сільради та пообіцяв забрати її пізніше, бо копав картоплю. Наступного дня вже виїхав до Яворова.

Перед відправкою в зону АТО – десь наприкінці жовтня – Роман на кілька днів приїжджав додому. Тоді його бачили востаннє.  

Коли тіло героя доправлять на Тернопільщину та коли відбудеться похорон – повідомимо згодом.

Редакція висловлює щирі співчуття родині, друзям і знайомим загиблого вояка. Нехай спочиває з Богом. Герої не вмирають!

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up