Бібліотеки влаштовують акцію: поверни книжку без пені

Бібліотеки влаштовують акцію: поверни книжку без пені
Якщоз 22 по 30 вересня віддасте заборговані книжки в бібліотеку для молоді, то пеню з вас стягувати не будуть. Таку акцію влаштували з нагоди Дня бібліотек.

Приєднатись усіх книголюбів до святкування Всеукраїнського дня бібліотек запрошує обласна бібліотека для молоді. На учасників чекають ігри, зустрічі і можливість спробувати  «приміряти» на себе професію бібліотекаря. Так, цьогорічне святкування проходитиме під девізом є «Бібліотек@ – територія єдності». Заходи стартують з 22 вересня. Приміром, того ж дня стартує акція  «Я читаю і малюю»,  дасть можливість випробувати свої творчі здібності та власноруч створити обкладинку до обраної книги. Триватиме вона впродовж тижня. 

- Впродовж 30 серпня відвідувачі бібліотеки зможуть відчути себе справжнім бібліотекарем під час акції «Бібліотекар на годину», - каже завідувач відділу  соцікультурної діяльності Ольга Крива. - Користувачі, котрі заборгували книги, можуть повернути їх, не сплачуючи пені,  з 22 по 30 вересня під час «Тижня повернутої книги».
На гостей бібліотеки чекають також тематичні екскурсії «Бібліотека: цікава і невідома», виставки цінних бібліотечних колекцій та перегляди нової літератури

22 вересня

акція  «Я читаю і малюю»

Відео дня

23 вересня

шанувальників поезії запрошує клуб поціновувачів сучасної української літератури «ЛітПростір». Гість клубу – тернопільський поет, публіцист, редактор, громадський діяч, голова ТОО НСПУ Євген Безкоровайний. Початок зустрічі о 15.00.

24 вересня

о 13.00 літературно-мистецька вітальня «Зустрічі без прощань» запрошує на рандеву із заслуженою журналісткою України, редактором програм радіо ОДТРК та цікавою особистістю Людмилою Островською

25 вересня

о 15.00 відбудеться відкриття виставки робіт фотохудожниці, письменниці, члена Національної спілки журналістів України Валентини Семеняк-Штангей «Бхарата – територія сонця»

29 вересня

з 16. 30 до 19. 00 – розважально-пізнавальна програма для молоді «Бібліодрайв для молодих, активних, креативних» – віртуальні подорожі, цікаві конкурси, інтелектуальні ігри.

 

30 вересня

14.00 – підсумки конкурсу «Суперчитач»,

14.30 – бібліокешинг «Бібліотека – острів скарбів»,

15.00 – флешмоб «Бібліотека – територія єдності».

.

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up