На літніх розпродажах найвигідніше купувати босоніжки, футболки, брюки і блузки

На літніх розпродажах найвигідніше купувати босоніжки, футболки, брюки і блузки
Знижки на літній одяг і взуття триватимуть подекуди навіть до середини вересня чи, як кажуть продавці, поки є місце на полицях для літнього краму.

Навіть у крамницях, де офіційні акції вже завершилися, як от у «Єврошоп», літній одяг зі знижками 20-80% ще досі продається.

– У нас знижки на літній одяг триватимуть до початку вересня, а можуть бути і довше, поки не продадуться ці речі, – розповідає продавець «Модниці» Наталія. – Знижки вже давно тривають, але ще й зараз тернополяни цікавляться літнім одягом. Хтось ще планує відпочинок на морі, тож хоче поїхати в обновці.

У «Спортладії» теж говорять, що знижки, які почалися з 10-х чисел липня, триватимуть до кінця літа і поки є місце в торговому залі.

Відео дня

У багатьох крамницях є знижки 30-50%. Також чимало виставили знижки на літнє на рівні 20-30%. Виглядає, що чим більша крамниця, тим більші знижки. Мережеві магазини пропонують навіть 40-80%.

– До кінця літа у нас знижка 40% на все літнє – і одяг, і взуття, – розповідає директор Kari пані Наталія. – Це стосується усього асортименту – чоловічого, жіночого і дитячого. Мережа вирішила, що краще розпродати все, а наступного літа завезти новий товар. Знижка поширюється навіть на акційний товар.

Менші крамниці дають лише 10-20%.

– Цього року у нас невеликі знижки на літнє взуття, бо ми не ставили велику націнку, – розповідає консультант відділу взуття в ЦУМі пані Галина. – Продаватимемо літнє до середини вересня. Тоді отримуємо осіннє взуття, а літо забираємо.

Найцікавіше, звичайно, в магазинах, де знижки на літнє сягають 50%. Так сукню можна купити до 500 грн. Хоч у деяких магазинах ціни навіть зі знижками доволі високі. Приміром,  як коштувало плаття в одній з крамничок в «Орнаві» чотиризначну суму, так і коштує: було 5200, тепер – 2600.

До речей зі знижкою 70% варто придивлятися особливо прискіпливо, тут можуть бути порвані шви, бути якийсь брак чи річ може бути вимащена. Великі знижки є і на неходові розміри, особливо великі.

А от купальники дешево можуть купити панянки з вузькими стегнами і великим бюстом.

– Для українок це не надто типовий вид фігури, тому на такі купальники зараз знижки, – розповідає власниця магазину одягу в ЦУМі пані Емма. – Знижки є і на молодіжні купальники з яскравим малюнком, бо класичні речі для жінок середнього віку ми не уцінюємо, вони будуть актуальними і наступного сезону. Зараз складно виживати. Знижки собі можуть дозволити далеко не всі. Багато підприємців просто забирає літній товар і продаватиме його наступного року.

Кількома секретами, як скористатися знижками і не купити зайвого, діляться продавці.

– Розпродажами не варто нехтувати, – каже продавець з магазину дитячого і підліткового одягу Smile Соломія. – За ціною однієї футболки зараз ви купите дві. Бо коли прийде сезон, буде набагато дорожче. Зараз невідомо, що буде завтра. І з досвіду бачимо, що щоразу речі коштують дорожче.

Літні розпродажі завжди користуються попитом, розповідають в Carling. Клієнтки часто купують штани. Також багато тернополянок купують блузки на короткий рукав, які носять і зараз, і будуть носити далі з піджаком. Загалом на розпродажах літнього дівчата стараються купувати такі речі, щоб не лежали до наступного літа, а їх можна було б носити і зараз, і восени-навесні.

– Літні босоніжки цегляного чи коралового, синього, чорного і білого чи бежевого кольорів актуальні чи не кожного сезону, – говорить продавець магазину взуття «Люкс-Еліт» Світлана, – тож зараз сміливо можна купити собіна знижках взуття такого кольору. Так і зекономите, і будете модно виглядати наступного сезону. Також декілька сезонів модною залишається танкетка.

За словами продавця, ті, хто користається знижками на літнє, загалом виграють, бо чим більше в людини взуття на сезон, тим менше воно зношується і має кращий вигляд. Зараз літні босоніжки тут можна купити за 300 грн.

– Оптимально мати 3-4 пари босоніжок на сезон, – продовжує Світлана. – Бо якщо цілий сезон носити лише одні босоніжки, до наступного сезону вони не витримують.

Також продавець радить спочатку оцінити знижки в магазинах.

– Варто купувати в тих магазинах, де ви були на початку сезону і відстежуєте ціни. Тоді будете застраховані від переплати. Бо деякі магазини на час літніх розпродажів штучно підвищують ціни, і, роблячи знижки, фактично отримують ті ж гроші.

Довідка

За скільки зараз можна купити літні речі, (грн)?

Плаття – 125-2600

Брюки – 200-1900

Футболка – 100-200

Шорти – 120-250

Блузки – 130-250

Сарафани – 160-620

Купальники – 150-300

Плавки – 250-500

Босоніжки – 99-1200

Сандалі – 99-1500

Шльопанці – 99-850

В’єтнамки – 105-255

Мокасини – 100-450

Кепки – 100-250

 

Дитячий одяг

Шорти – 60-170

Футболки – 100-300

Майки – 80-150

Плаття – 200-300

Джинси, котонові брюки – 200-300

Кепки – 96-250

Туніки, кофтинки – 100-300

Лосіни – 98

Купальники – 175-500

* За інформацією різних магазинів Тернополя

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up