Найпопулярніші в Інтернеті тернополяни

Російські соцмережі "ВКонтакте" та "Однокласники", попри тренд сезону – видаляння українців звідти – досі охоплюють величезну кількість жителів нашого міста. Хто ж найбажаніший друг з числа тернопільських юзерів соцмережі Вконтакте, і чим це може бути викликано. Ми спробували проаналізувати сторінки десяти (топ-5 дівчат та топ-5 хлопців) найпопулярніших користувачів цієї мережі, які позиціонували, що їхнє рідне місто - Тернопіль.
Найпопулярніші в Інтернеті  тернополяни

Перша в переліку – Света Лучик.

З дівчиною, яка не виставила в мережі жодної особистої фотографії (її аватарка достатньо кривава та агресивно-депресивна) дружать 1748 чоловік. Це звісно немало і більше, ніж в середньостатистичних користувачів.  Однак дружити з нею хоче ще більше – 30 048 підписників.

Популярність підтверджує і  кількість подарунків – 1625.

Відео дня

Якщо судити по фото, пабліках, на які підписана, та записах на стіні – дівчина – спец по комп’ютерних іграх та додатках. Тобто чи то тестує, чи то "прокачує" їх. Або є просто затятим геймером.

Друге місце – за Ксюшею Кошкіною.

Тернополянка має 9987 друзів і 25361 підписника.

Її теж достатньо активно завалили подарунками – 14600 штук.

На сторінці  - крилаті вислови та цитати, типові для користувачів соцмереж. Крім того, в особистій інформації вказана офіційна група дівчини, до якої вступило ще майже чотири тисячі чоловік. У інформації в групі вказано, що вона присвячена цікавим фактам з життя милої і чарівної дівчини Ксюші Кошкіної, яка стала надзвичайно популярною у пабліках та соцмережах.

Друзі та підписними вельми охоче лайкають її фото, оцінюють, яка аватарка була кращою, а також коментують кожен пост у групі.

 

Третє – блондинка-підліток Юля Мельничук.

У неї всього 130 друзів і аж 23 880 підписників.

Сторінка типова для підлітка:

- фото а-ля інстаграм – "я йду по вулиці", "я люблю персики", "я буду пити каву"

- перелайкані вислови з пабліків про любов і стосунки, фото милих котиків-песиків тощо.

- посилання на ask, де дівчину засипають питаннями, на які, на відміну від багатьох сучасних підлітків, вона відповідає досить адекватно, без зайвих провокацій, понтів та штампів.

 

 

Четверте місце – Віка Сачик, схоже, юна співачка з псевдо DENIKA, про що свідчать фото зі зйомок її кліпу та власні пісні на стіні.

На аватарці – молитва за Україну. На стіні – свої фото, свої кліпи та пісні, а за останній період – пости патріотичної тематики.

Друзів – 458, підписників – 22566.

До слова, дівчина – член аж 590 спільнот та груп, причому найрізноманітнішої спрямованості – від кулінарії та книг – до української революції та спорту.

 

Замикає п'ятірку кращих Мар'яна Франчук

Дівчина має 458 друзів та 11 556 підписників.

Крім цього, примудрилась підписатись на 4330 спільнот.

В альбомі "Я вибираю жить в кайф" – безліч селфі та фото з відпочинку. І загалом сторінка дає змогу прослідкувати за подіями життя дівчини, що свідчить її любов до соцмереж та активність.

 

Що найцікавіше – майже всі сторінки тих, хто тримає першість у популярності в цій соцмережі – російськомовні, тобто навіть тернополяни чомусь надають перевагу не рідній мові.

 

Тепер черга за представниками сильної статі.

Перший – Роман Духницький.

Аватарки не дають змогу побачити обличчя хлопця, із яким вже дружить 69, і планує дружити 30011 чоловік.

Останній запис на стіні агітує звертатись за акаунтами в онлайн-іграх. Попередні записи свідчать про його активну громадянську позицію та лояльність до Дмитра Яроша і Правого сектору.

 

Другий – Антон Мостовий зі стрижкою а-ля Роналду.

Хлопчина не дуже охоче відгукується на бажання дружити з ним – прийняв заявки 4 чоловік, а в черзі на дружбу стоїть ще 32481 людина.

Стіна, фото, відео – усе видає зацікавленість футболом і фанатську прихильність до Кріштіану Роналду та ФК "Реал Мадрид".

 

Третій – Володимир Литвинюк.

678 друзів і 25 683 запити на дружбу.

Аватарка – суворий воїн з комп’ютерних ігор, стіна – рівні проходження додатків-стрілялок, альбом – теж присвячений іграм – "Метро", "Небесні карателі" тощо.

Напевно молодий чоловік, як і Света Лучик, тестує та прокачує всіляку комп'ютерну розважалку.

 

Позиція №4 – Назар Гасюк.

У нього 20546 підписників і 192 друга.

На аві хлопчина у стильному прикиді. На стіні все, чим цікавляться сучасні підлітки ( хоча, схоже, диплом молодий чоловік саме якраз здобув)  - авто, мотоцикли, дівчата, клубна музика і тому подібне…

 

П'ятірку замикає Андрій Миць з фігурою культуриста і стіною патріота.

У нього 768 друзів та 20 216 друзів.

Стіна у тернопільського патріота і бандерівця викликає замилування: тут і тризуби, і цитати націоналістичного змісту, і патріотичні пісні. Однак якщо погортати її вниз – видний основний пріоритет юнака – важка атлетика та культуризм.

 

Саме так чомусь розприділились симпатії користувачів мережі Вконтакте щодо тернопільських юзерів. В чому секрет їх популярності? Хтозна…

 

Коментарі (8)
  • Оксана Портянко

    Так, я згодна, якщо додавати в друзі кого попало,  всіх підрят, і сидіти цілий день, то за один день можна зробити 1000 може й більше друзів.
  • просто

    є спеціальні групи в яких всі підписуються один на одного. тобто кожний за пару днів може зробити 10000 підписників собі
  • Маховик правди

    Я взагалі не розумію ,а нах.... ті соціальні мережі . Складається таке враження, що крім соціальних мереж більше нічого не існує ,і людям немає більше чого робити,як цілодобово сидіти в тих мережах і якусь херню писати .
  • читач

    так ніхто і не робить висновку, що це найкращі люди чи щось в цьому стилі. просто інформація, а розумні для себе зроблять висновки, на чому базується популярність Вконтактє і може будуть менше там зависати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Тернополя за сьогодні

17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
keyboard_arrow_up