В фотоконкурсі першокласників перемогли дівчатка в бантах

В фотоконкурсі першокласників перемогли дівчатка в бантах
  • Аби перемогти в конкурсі, учасники залучали усіх родичів та знайомих, поширювали інформацію про конкурс в соцмережах.
  • Барвистими дитячими енциклопедіями та квитками в цирк відзначили переможців фотоконкурсу першокласників.
  • Діти говорять, що залюбки візьмуть участь у наступних конкурсах газети і сайту.

Троє першокласниць перемогли у фотоконкурсі від тижневика «RIA плюс» та сайту 20minut.ua «Перший раз у перший клас». Діти говорять, що залюбки візьмуть участь у наступних конкурсах газети і сайту.

Призові місця цього разу зайняли Анастасія Марцінишена, Улянка Дубова та Анастасія Швець. Найстильніший першокласник Вадим Галковський – на четвертому місці. У нього 73 голоси підтримки.

Найбільше відгуків на сайті і дружніх слів підтримки отримали сестрички-близнята Марічка та Ганнуся Кізюки. Рідні навіть викладали фотографії, коли вони були маленькими, раділи за дівчаток і бажали перемоги. Дівчатка мають п’яте місце в фотоконкурсі і отримали 43 голоси підтримки.

Відео дня

А найкумедніше фото Алінки Невмиваки з сестричкою у портфелі - на сьомій сходинці. У дівчаток 23 голоси підтримки.

Нагадаємо, тижневик «RIA плюс» та сайт 20minut.ua запропонував батькам поділитися фотографіями своїх першокласників і взяти участь в осінньому фотоконкурсі «Перший раз у перший клас». Заявки приймалися з 1 по 16 вересня. Голосування тривало з 17 по 25 вересня.

Загалом у фотоконкурсі від улюбленого видання прийняли участь 29 першокласників. Їхні фотографії надсилали батьки, хресні, близькі родичі.

Переможницею фотоконкурсу стала хмельничанка Анастасія Марцінишена. Її фото отримало 474 голоси підтримки відвідувачів сайту 20minut.ua.

–  Ми часто беремо участь у фотоконкурсах і часто перемагаємо, - розповідає її мама Леся. – Але перемога в таких конкурсах нелегка. Ми постійно заходили на сторінку конкурсу, просили знайомих, друзів, аби ті проголосували. Цього разу були сильні конкуренти, тож перемога далася нелегко. Та ми дуже хотіли перемогти і всі вболівали за Настю.

Тернополянка Улянка Дубова зайняла друге місце у фотоконкурсі. Дівчинка навчається у 1-А школи №28. За неї проголосувало 394 читачі сайту. „Радості такої Не було ніколи – Це Улянка нині Вперше йде до школи. Стрічку заплітає І киптар вдягає На новім портфелі Тепле сонце грає. Усміхнулась неньці І виходить з хати: Ой, ідуть до школи Звідусіль малята!”, підписала фотографію племінниці її тітка Мар’яна Дубова.
 - Ми постійно читаємо новини на сайті 20minut.ua, приїхали після свята Першого дзвоника додому і виклали фото, - розповідає пані Мар’яна. – На фото Улянка сидить за партою в своєму класі. Ми хотіли оригінально підійти до цього конкурсу, тож до фото додали вірша і ще й знайшли вірш про Улянку. Родина в нас велика – всі долучилися до свята. Одна тітка зробила фото, інша знайшла вірша і так усе склалося, ще й брат допомагав.

Голосувала за Улянку уся велика родина і їх чисельні знайомі і друзі.

  • Ми виклали фотографію і посилання на конкурс у всі соцмережі, - розповідає пані Мар’яна. – Тож всі наші друзі і знайомі нас підтримали. Ми дуже хвилювалися. А ще більше вболівали її батьки, які зараз за кордоном, щоб вона перемогла. Але ми задоволені. Друге місце – це теж перемога. Улянка все запитує, хто ж на першому місці. Та ми їй кажемо, що для нас переможниця - Улянка.

Улянка розповідає, що дуже хотіла йти до школи. Їй подобається, що розповідають вчителі, а також у школі подобається одна шкільна іграшка. Улянка любить читати про черепах і крокодилів. У класі вже має чотирьох подружок і двох друзів. Дівчинка каже, що і далі буде приймати участь у фотоконкурсах, адже вона дуже любить фотографуватися.

Фото Анастасії Швець отримало 83 „лайки”. Настя теж в призерах конкурсу. Дівчинка живе в селі Косів Чортківського району. Батьки зробили фото як раз перед святковою лінійкою.

  • Ми побачили оголошення про конкурс в Інтернеті, виклали фото і почали голосувати, - розповідає батько дівчинки пан Ігор. – Так почали набирати голоси і мали надію, що можемо премогти. І так вийшли на третє місце. Дякуємо, що є такий конкурс. Побільше б таких конкурсів було для дітей.

Пан Ігор каже, що голосували усі їхні друзі, знайомі і навіть сусіди.

  • Я говорив на роботі, що дочка бере участь в конкурсі, дружина розповідала подружкам, сусідам, - розповідає тато дівчинки. – Ми раді, що за такий короткий час вдалося назбирати голоси.

Настя розповідає, що найбільше їй подобається гратися у ветеринара. Вона лікує іграшкових песиків, котиків, хом’ячків та папужок. Справжніх песика і котика, які живуть вдома, не лікує, бо вони кусаються. А ще любить гратися з кроликами і каченятами. А в майбутньому дівчинка мріє стати перукаркою.

Діти говорять, що залюбки візьмуть участь у наступних конкурсах від тижневика «RIA плюс» та сайту 20minut.ua.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up