У Сімферополь тернополянам не літати

Авіарейсів із Тернополя до Сімферополя не буде. На них авіакомпанія “Мотор Січ” не виділятиме грошей.

Попередній рейс “Тернопіль-Київ” був збитковим, тому й рейс “Тернопіль-Київ-Сімферополь” не вважають перспективним.
- Попередній рейс представники “Мотор Січ” повністю оплачували за свої гроші, - пояснює перший заступник директора тернопільського аеропорту Леонід Кожевніков. - Туди входила і вартість пального, і вартість проживання екіпажу.
Працівники тернопільського аеропорту намагалися вести переговори із генеральним директором авіакомпанії, але безуспішно.
- Нам сказали: "Вибачте, але ми не бачимо перспективи для таких польотів", - розповідає пан Кожевніков. - Тому цього рейсу так і не буде.
Нагадаємо, що авіарейс “Тернопіль-Київ-Сімферополь” мав розпочати роботу із 4 липня. Ним до Криму можна було б дістатись за 3-4 години. Здійснювати перельоти мала авіакомпанія “Мотор Січ”.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Anonymous

    ну всьо прочитав... І певно шо тернополянам не літати-вони ж не птахи...
  • Anonymous

    однозначно, перш ніж щось запроваджувати, і в тому числі вкладати мільйони в реконструкцію аеропорту, треба прорахувати, окупність, рентабельність, і нарешті визначити доцільність справи. можливо, краще спочатку забезпечити людей робочими місцями і нормальними зарплатами, а тоді думати про те, щоб тернополяни "масово літали". при зарплаті в 2000 грн , я думаю, людина вибере поїзд а не літак.
  • Anonymous

    На жаль, така об'єктивна реальність. Але я переконаний, що і внутрішнє, і міжнародне авіасполучення в Тернополі ще відновиться. І не як піар-хід чи аванс під призначення керівника, а як внутрішня потреба самого регіону. Владу нам потрібно дистанційовану від політики і прагматично мислячу. Інфраструктура лише тоді ефективно будується, коли економіка розвивається. Інакше не буває. На жаль, така об'єктивна реальність.

    Anonymous reply Anonymous

    З такими успіхами ми зовсім не зможемо кудись відправлятись на відпочинок!ПЕРЕКРИЮТЬ ВСІ рейси і всьо ХАНДЕ ХОХ!

    Anonymous reply Anonymous

    просрали літак... от тепер і товчіться плацкартом! невже доба життя проведена у поїзді варта тої економії? чернівці, львів, франківськ літають, а ми не потягнули... ганьба!

    Anonymous reply Anonymous

    Думаю якщо білетик на літак в одну сторону коштує половину місячної зарплати, то так, доба у поїзді варта тої економії. А як ви вважаєте, якщо на поїздку до Києва і назад витратити всю зарплатню і потім місяць голодувати - чи варта економія часу просраних грошей?

    Anonymous reply Anonymous

    про це треба було думати років так 15 назад... коли був свій авіапарк, свої пілоти і авіатехніки. таке враження що навмисне придурків брали керувати аеропортом щоб усе розвалити. згадати б як ним керував шахтар з Червонограда. родич тодішнього голови обл.ради. ось це вже направду - народжений повзати літати не може. НАПРАЦЬВАНЕ ДЕСЯТИЛІТТЯМИ РОЗТАРАБАНИЛИ ЗА ДЕКІЛЬКА РОКІВ ДЕКІЛЬКА ТУПАКІВ, ТО ЩО Ж ТЕПЕР ВИМАГАТИ ЩОБ УСЕ ЗА ОДНИМ МАХОМ ЗАПРАЦЮВАЛО.руйнувати легше ніж відбудовувати. сьогодні була там на території... дуже хочеться щоб аеропорт працював як колись....
  • Anonymous

    свобода, свобода..... можливо і їм ганьба, проте вони свою провину можуть визнати, якщо вона є...і в їх рядах немає запроданців комуністів-номенклатурників, продажних шкур як твій Ромко Заставний чи останій комуніс (другого пришестя якого ти молиш) Славко Сухий, і ти напевно з їх компанії (шукаєш тепліше місце), бо тільки й те знаєш, що бовкаєш на всіх і на все. А ти запитай себе що ти зробив для цієї країни? чим ти кращий за інших? А літак не літає через тих що обікрали область від початку 90 і крадуть до сьогодні.... то хто ж сюди прилитить? за чим, хіба можливо ще щось вкрасти те що не вкрали...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up