У Тернополі на ремонт чотирьох вулиць виділили 4 млн. 177 тис. 507 грн.

У Тернополі затвердили проектно-кошторисну документацію на капремонт доріг. Про це йдеться у рішенні виконавчого комітету міської ради від 5 серпня 2010 року.

За інформацією начальника міського управління житлово-комунального господарства та екології Олега Соколовського, з метою набрання чинності проектно-кошторисної документації, виконавчий комітет міської ради вирішив затвердити такі робочі проекти: "Капітальний ремонт проїзду вул. 15 Квітня – бульвар П. Куліша,2 кошторисною вартістю 481 тис. 814 грн., а також "Капітальний ремонт дороги по вул. Митрополита А. Шептицького" (Ділянка 2 – від вул. Живова до вул. Оболоня, комплекс 1), кошторисною вартістю 736 тис. 528 грн.

Іншим аналогічним рішенням затвердили "Капітальний ремонт автодорожнього шляхопроводу через залізничну колію по вул. Микулинецькій (км. 2+282 ділянки колії Тернопіль – Копичинці)", кошторисною вартістю 1 млн.грн. та "Реконструкція вул. Симоненка", кошторисною вартістю 1 млн. 959 тис. 165 грн.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської міської ради.
 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Anonymous

    ЧОМУ не проводять реконструкцію вул. СИМОНЕНКА?????????
  • Anonymous

    Так, літо закінчилось, а вул. Симоненка ще не починають реконструювати. Коли почнуть ??????????????????
  • Anonymous

    Літо закінчується,а вул.Симоненка ще і не починали реконструювати. чекають дощів:))))
  • Anonymous

    Симоненка реконструюють-УРА. Накінець дочекались......

    Anonymous reply Anonymous

    люди схаменіться - там що написано ---ВИДІЛИЛИ але чи ДАДУТЬ ?????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:03 У Чортківській лікарні відкрили оновлене педіатричне відділення photo_camera 16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up