Для позашляховика, у Тернополі і під пам’ятником дорога (ВІДЕО)

Для позашляховика, у Тернополі і під пам’ятником дорога (ВІДЕО)
Біля пам'ятника Франкові припаркований джип — така картина обурювала перехожих у середу ввечері, на вулиці Сагайдачного. Прогулянковий, вкритий бруківкою тротуар, всупереч правилам дорожнього руху став проїжджою частиною для позашляховика.

Перехожі звернулися у міськвідділ міліції, щоб патруль ДАІ відреагував на таке порушення правил.
- Я пішов у відділок, показав їм сфотографовану автівку прямо під пам'ятником, - розповідає трнополянин Віктор. - Міліціонер записав номер машини та сказав, що повідомить у ДАІ.
У автомобілі сидів молодий чоловік. Через якийсь час до авто підійшла жінка, яка вийшла з будинку неподалік і сіла всередину. Після того, джип поїхав тротуаром в напрямку вулиці Листопадової, розлякуючи пішоходів. Патруль ДАІ приїхав уже після того, як джип давно поїхав геть.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (41)
  • Anonymous

    Які ж ви всі примітивні, якщо у когось є хороший автомобіль, то він обов’язково ""било" , "хам" і т.д. і т.п., зразу по ваших поняттях потрібно їх поливати хімією, колоти шини, бити вікна. Просто признайтесь собі, врешті-решт, що Ви просто заздрите цим людям. А для прикладу уявіть собі що Ви здорові, не хворієте ніякими захворюваннями. А є люди які хворі смертельними, невиліковними хворобами, наприклад "СНІД". А якщо вони керуючись вашими принципами " у них є те, чого немає у мене" почнуть штрикати вас голками у тролейбусах маршрутках і т.д. і т.п. Як Ви тоді будете реагувати шановне паньство??????? Живіть кожен по своїх можливостях і не зазріть людям, тоді і набагато легше стане жити Вам.

    Anonymous reply Anonymous

    а в описаному вами прикладі невиліковно хворий з голкою це водій авто, а реакцію форумчан на його неадекватні дії ви маєте змогу прочитати вище

    Anonymous reply Anonymous

    Шановний Кент,ваше твердження єпомилковим, водій названий на сайті бидлом,хамом, і.т.д, не через те, що він є власником розкішного авто, а тому, що він ігноруючи ПВР виявив зневагу до тернополян, зухвалість і впевненість в безкарності змушують вдаватись до крайніх медодів виховання, які зможуть заставити цього і таких самих горе водіїв повернутись з тротуарів та пішохідних зон на проїзджу частину та паркувальні місця, щоб вберезти своє авто від пошкоджень.
  • Anonymous

    вчора по 5 каналу показували як якийсь народний месник поливає авто якоюсь хімією і фарба злазить,підскажіть де ту хіміюмо купити,Пролазиш між машинами на тротуарі і тихенько оприскуєшь,без напалму,цеглин-а то круте най мастить собі голову.

    Anonymous reply Anonymous

    зеленка не відмивається гарно вїдається і не дорого
  • Anonymous

    Зверніть увагу, як паркують свої авто самі ДАЙшники на вул. Котряревського та найблищих провулках, чи прокурори на Листопадовій.

    Anonymous reply Anonymous

    Їм можна-слуги народу)

    Anonymous reply Anonymous

    В ціломму світі ДАІ для того щоб допомогати учасникам дорожного рух. Внас для того щоб збирати шрафи і данину будь яким чином, правомірним чи ні. Тільки один приклад. По пр. злуки на верху включили світлофор (в даному місці периходить дорогу один пішохід на 1-2 год.) ДАЇ з однаго і другого боку є робота є бабки. Все правильно . Але чому вчоро небуло ніодного ДАЇшника на 15Квітня коли там робили зупинку і люди вискакуали з під коліс машин і по всій вулиці припарковані машини які створюють затори, Чому Даїшник нерегює рух біля 6. магзину коли там затори, а стоїть під мостам видумуючи порушення. Зупиняючи машини чим створює ще більші затори. Прямиє обовязок ДАІ при утворенні заторів організувати рух автотранспорту. Моя порада з власного досвіду. Ніколи недавайте ДАІшника взятку, тому що він і гроші візьме і протокол складе.ви про протокол взнаєте тільки тоді коли пройдеться брати довідку про штрафи. Права ваші він бачив номер машини тож бидлові більше нічого нетреба і гроші є і робота зроблена. Кращи непорушувати. Але повірте можна поставити любого ДАІшника на місце. Для цього потібно 1)ЗНАТИ П.Д.Р. 2) СВОЇ ПРАВА 3)ОБОВЯЗКИ І ПРАВА АВТОІНСПЕКРОРА. І спокійно спорти з ними вониж.... ятепер так роблю допомогає.
  • Anonymous

    Може міська рада заставить цих Дуве поремонтувати бругівку та зробити стоянку таку як біля Піонера?

    Anonymous reply Anonymous

    АВЖДЕЖ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up