Партнер рубрики Події

На конкурс "Білі і пухнасті": Клео

На конкурс "Білі і пухнасті": Клео
Надя Мишковець:

- Мою кицю звати Клео. Живе вона у нас три роки. Ми її взяли на зооринку, бо ніхто зі знайомих не мав "ангорки", а ми мріяли саме про таку породу.


Клео росла у нас на очах. З сірих очок маленького кошенятка вийшли янтарно-жовті добрі і розумні очі дорослої киці. Вона вправна мисливиця, хоча живе вдома, на вулицю виносимо під наглядом - занадто цінна вона для нас, і дуже не хочеться, щоб пропала... Щодень балуєм вітамінами, вона за ними бігає навздогін - полює.

Відео дня
>
Ми живемо на першому поверсі і часто, коли йдемо попри наші вікна додому, наша киця сидить на підвіконнику в квартирі, стрибає на скло - вітається з нами. А ввечері, коли зайти в темний коридор з двору і ввімкнути світло, вона зустрічає нас, примруживши очки. Нагадує при цьому сонного китайця. Не любить давати себе гладити, зате може поцілувати руку, чи ногу чи носа. Рідко муркає, але коли починає, то обов’язково заривається мордочкою в одяг, слюнявлячи його, і при цьому легенько запускаючи кігтики. Вона ніколи не царапає руки і, навіть коли розіграється, обніме руку лапами, притисне до себе, кусає, що є духу - зазвичай зовсім не боляче.


Не любить купатися, вона сама себе прихорошує, завжди акуратна; а пухнастий хвостик, коли вона побачить когось на кухні, обкручує навколо ноги.


Найнеприємніше - це ціла гора шерсті по всій хаті. Але в порівнянні з радістю, яку Клео приносить нашій сім’ї, це дрібниці. Ми її дуже любимо, і знаємо, що вдома нам завжди гарантована тепла зустріч.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up